Levensveranderende ingreep op ‘bolvormige’ neus transformeert haar uiterlijk volledig

Tegenwoordig neigt iedereen naar het idee van perfectie. We zien het op tv, op sociale media en soms zien we het zelfs in openbare ruimtes. Hoewel we die ‘perfectie’ regelmatig zien, is het niet eerlijk voor degenen onder ons die dit nooit kunnen bereiken. Niet iedereen wordt namelijk geboren met de perfecte huid, kleur ogen, etc..

Een moeder van twee, met de naam Pamela, was ooit een jong meisje met een perfecte huid, maar toen begon de puberteit. Ze heeft sindsdien met acne geworsteld en na haar tienerjaren werd het nog erger.

Nadat ze haar tweede kind had gekregen, merkte ze dat haar neus aan het veranderen was. Ze werd gediagnosticeerd met rhinophyma, een ernstige vorm van rosacea die haar achterliet met een ‘bolvormige’ neus.

Nadat ze werd gediagnosticeerd, beïnvloedde het meer dan alleen haar uiterlijk, het had invloed op haar zelfverzekerdheid. Toen ze in oktober een interview gaf met The Doctors, vertelde Pamela over haar strijd. Ze zei: “Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijn huis niet wil verlaten. Ik heb al heel lang angst.’

Toen Pamela contact opnam met de show, hoopte ze op een remedie. Wat ze deden voor haar was om haar in contact te brengen met een dermatoloog die haar zou helpen door de situatie heen.

Pamela leerde dat een invasieve behandeling noodzakelijk was. Rhinophyma wordt soms behandeld met crèmes, maar in haar geval was een operatie nodig. Die operatie zou haar neus terugbrengen tot zijn oorspronkelijke grootte.

In plaats van zich te verstoppen voor de wereld, besloot ze haar verhaal openlijk te delen. De show besloot toen om haar te helpen met wat ze nodig had.

Dit is waar Dr. Ann Zedlits in actie kwam. Zij is de dermatoloog die werd toegewezen aan de zaak van Pamela en nu is ze met Pamela op The Doctors om de resultaten te bespreken. Laat me zeggen dat ze ongelooflijk zijn. Je kunt haar na de operatie nauwelijks herkennen.

“Ik ben enthousiast over de nieuwe ik. Ik verstop me niet meer! “Zei Pamela. Ze heeft reden om trots te zijn, haar nieuwe look is verbluffend.

Hoe hebben ze de operatie voltooid? vraag je je af? Dr. Zedlits zei dat ze het had verdeeld in 3 fasen. De eerste was een CO2-therapie samen met een huidverstrakking procedure die bekend staat als Ulthera, vulstoffen en tot slot orale medicatie voor haar poriën.

Je moet echt de transformatie zien om het te waarderen. Neem een ​​kijkje in de video hieronder: