Leslie (34) laat haar paaldanskunsten zien, valt plat op haar gezicht

Leslie (34) laat haar paaldanskunsten zien, valt plat op haar gezicht

Gekleed in een ondeugend pakje met hoge plateauschoenen, wilde de Peruaanse artiest Leslie Shaw haar paaldanskunsten laten zien aan haar fans. Dat liep helaas anders. 

Paaldansen

De blondine, een ster in eigen land, oefende op 4 december jongstleden een bungelende stunt uit met haar benen om een zelfgeïnstalleerde paal, toen de paal het spontaan begaf.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leslie Shaw (@leslieshaw)

In de video is te zien hoe Leslie kneiterhard met haar gezicht op de houten vloer terechtkomt. Op de achtergrond is nog salsamuziek te horen.

Doorfilmen

Leslie kermt het uit van de pijn, maar ondanks dat slaagt ze erin om de camera te draaien. Dit zodat haar volgers (en dat zijn er maar liefst 3,3 miljoen), kunnen zien hoe ze kronkelend op de grond ligt en smeekt om hulp. Eigenlijk best bizar. Wie denkt er nou aan een camera op zo’n moment?

Bij de video schrijft Leslie: ”Ik dans elke dag op die paal in mijn woonkamer. Na een paar minuten te hebben gedraaid, is het misgegaan. De pijn in mijn rechterschouder en arm was intens.”

Brancard

Uiteindelijk kwam er iemand ter plaatse om te helpen, nadat was ontdekt dat de paalbeugel blijkbaar niet correct in het plafond was geïnstalleerd.

In een volgende video liet Shaw een willekeurig iemand haar filmen, terwijl ambulancepersoneel haar op een brancard legt. Ze wijst naar haar arm.

Wat we dan zien is dat Leslie een nekbrace om heeft en wordt rondgereden in een medische faciliteit voor behandeling. De beelden zijn akelig.

Herstel

Volgens lokale media zoals The New York Post heeft Shaw geen serieuze verwondingen opgelopen. Ze kan gewoon thuis herstellen.

Ondanks dat sommige volgers haar sterkte wensen, zijn er ook mensen die kritiek leveren op het feit dat ze alles op film heeft laten vastleggen.

 

Scroll naar boven