Lerares beleeft heet avontuurtje in klaslokaal: ”Wilde wat bijverdienen”

Leraar en lerares beleven heet avontuurtje in klaslokaal: ''Wilden wat bijverdienen''

Samantha Peer is, of beter gezegd was, tot voor kort lerares op een basisschool. Dat betaalt blijkbaar niet zo best en daarom besloot ze een zakcentje bij te verdienen via OnlyFans. Hoewel Peer haar profiel voor haar thuissta Arizona had verborgen, werd ze toch ontmaskerd.

Een perverse OnlyFans-ganger herkende de lerares en informeerde niet alleen de schoolleiding, maar ook de politie. Eerst werd Peer geschorst en kreeg ze een doorbetaalde vakantie, maar uiteindelijk heeft de school haar gedwongen om ontslag te nemen.

Seksvideo in klaslokaal

Dat komt vooral doordat Samantha een video had opgenomen in het klaslokaal waar ze dagelijk lesgeeft aan kinderen. Dit overigens samen met haar man, ook leraar en blijkbaar ook in voor een spannend schoolavontuurtje. De man mocht nog vier dagen langer blijven, maar werd er toen ook uitgegooid.

De schoolleiding beloofde dat het incident vertrouwelijk werd afgehandeld, maar hield zich daar niet aan. Binnen no-time wisten alle voormalige collegae en de leerlingen van wat Samantha in haar vrije tijd graag doet.

Baan betaalt slecht

Samantha is woedend en heeft een YouTube-video opgenomen waarin ze haar beklag doet. Ze zegt dat ze slecht betaald werd en daarom genoodzaakt was iets bij te verdienen. Ook beweert ze nog immer te worden lastiggevallen door ouders van voormalige leerlingen. Het is zelfs zo erg dat ze haar sportschool-abonnement is verloren, nadat de sportschool door boze ouders werd getipt over haar aanwezigheid.