Lerares (38) doet het met scholiertje (12) en kondigt aan dat hij vader wordt

Lerares (38) doet het met scholiertje (12) en kondigt aan dat hij vader wordt

Voormalig lerares Alissa McCommon (38) uit de Verenigde Staten, die blootfoto’s van zichzelf stuurde naar meerdere scholieren en hen smeekte om het met haar te doen, heeft geslapen met een kind van twaalf. Ze is nu in verwachting van zijn kind.

Lerares

De 38-jarige vrouw werd gepakt nadat het uitlekte dat ze het met een twaalfjarig jongetje heeft gedaan. Nu maakt ze bekend in verwachting te zijn van hem.

McCommon, afkomstig uit Covington, Tennessee, werd eind vorige maand aangehouden. Ze wordt ervan verdacht het joch gedwongen te hebben met haar naar bed te gaan.

SnapChat

Ze zou in contact gekomen zijn met het kind via SnapChat. De voormalige lerares van een basisschool stond gisteren voor de rechter, waar duidelijk werd dat ze de jongen talloze berichten had gestuurd, hem vaak had gebeld en uiteindelijk ook met de jongen had afgesproken.

Alissa, een moeder van twee kinderen, had in een van de telefoontjes tegen het jongetje gezegd dat ze zwanger was van hem.

In het gesprek, dat in de rechtbank werd afgespeeld, horen we haar zeggen: ”Je gaat vader worden. Ik ben klaar om mijn 3e kind op de wereld te zetten. Ik ga dit kind opvoeden. Ik kan dit.”

‘Je mag niks zeggen’

In eerdere gesprekken had McCommon het kind verteld dat hij absoluut niets mocht zeggen over de ‘relatie’ die zij met hem had.

Als hij dat wel zou doen, zou hij daar flink spijt van krijgen. Naast het telefoontje, had de ex-lerares ook een bericht naar de jongen gestuurd.

Hierin schreef ze: ”Ik moet je iets vertellen dat heel serieus is en erg groot, waar jij verantwoordelijk voor bent”, aldus Fox13.

In een voice memo (audio-bericht) zegt ze: ”Dit was een fout, dit is mijn ondergang. AUB, verwijder dit nummer, bezorg me geen problemen! Ik zal nooit contact meer met je opnemen. Je zult nooit meer iets van me horen. Alsjeblieft, vertel niemand hier iets over.”

De autoriteiten hebben nog niet vastgesteld of Alissa echt een kind in haar buik heeft en dus ook niet of de jongen de vader is. De zaak wordt op 27 november hervat.

Scroll naar boven