Leontine Ruiters heeft een nieuwe vriend en dat is een oude bekende

Leontine Ruiters heeft een nieuwe vriend en dat is een oude bekende

Meerdere media brachten vorige week het gerucht dat Marco Borsato en Leontine Ruiters toewerken naar een mogelijke liefdeshereniging. Edwin Smulders (Story) lag verscholen in de bosjes en legde Marco op de gevoelige plaat vast.

‘Stiekeme afspraakjes’

Marco werd door Smulders gespot toen hij zijn elektrische Porsche Taycan op de oprit van Leontine parkeerde. Daarna liep hij samen met dochter Jada naar binnen.

Volgens Story doen Marco en Leontine alles in het geniep. Er zouden ‘stiekeme afspraakjes’ tussen de twee plaatsvinden en de vonk zou weer zijn overgeslagen.

Op meerdere uitgelekte foto’s zou te zien zijn hoe Marco zijn ex-vrouw opzoekt. Ook ‘bronnen’ zouden beweren dat de twee er alles aan doen om weer samen te komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Story Nederland (@storynl)

Vork zit anders in de steel

Yvonne Coldeweijer vond het allemaal maar ongeloofwaardig en is dieper in de materie gedoken. En nu brengt Yvonne zeer interessant nieuws.

Ze schrijft: ”Goedemorgen. Tegenstrijdige berichten in Juice-land. Story bracht afgelopen week dat Marco en Leontine weer stiekeme ontmoetingen hebben bij Leo thuis.”

”Nou, ik kan je vertellen…Hij komt daar sinds ze uit elkaar zijn meerdere keren per week. Niks nieuws aan. Dat heb ik toen al lang gebracht. Story denkt dat er weer een vonk is overgeslagen. Daar geloof ik helemaal niets van.”

John Huiberts

Toch heeft het er alle schijn van dat er wel degelijk een vonk is overgeslagen. Alleen niet met Marco. Yvonne: ”Nu hoorde ik bij de podcast van Privé dat Leontine weer op Ibiza is gespot met die narcist uit Waalwijk (John Huiberts). Dat zou goed kunnen kloppen.”

”Ik hoorde namelijk vorige week dat Leo weer in Waalwijk is gespot. Oh nooo! Misschien heeft Leo aan zichzelf gewerkt en komt ze ineens wel voor 14:00 uur haar nest uit. Of heeft hij zich bedacht. Ze zschijnen in ieder geval samen op vakantie te zijn!”

Leontine Ruiters heeft een nieuwe vriend en het is niet Marco Borsato

Scroll naar boven