De breuk tussen Marco en Leontine Borsato heeft een jaar geduurd. Afgelopen dinsdag heeft ze voor het eerst gereageerd hierop.
In gesprek met Shownieuws heeft ze duidelijk gereageerd op alle geruchten. Ze is positief over haar nieuwe start, en heeft er blijkbaar alle vertrouwen in.

Hereniging met Marco Borsato

“Het is heel mooi na zo’n jaar van bezinning dat het mij gegund was om goed voor mezelf te kunnen zorgen. Hetzelfde geldt voor Marco, dat hebben we los van elkaar kunnen doen. Daar ligt het denk ik vooral: dicht bij jezelf blijven en ontdekken. Zelfzorg heeft heel veel gebracht, voor mij en voor Marco. Dat is erg bijzonder.”

“Het feit dat we van elkaar houden hebben we nooit onder stoelen of banken gestoken. Het kan de een of de andere kant opgaan. Liefde kan in allerlei vormen zijn. We doen het rustig aan, we blijven alle twee op ons eigen plekje wonen. We hebben het nu heel fijn en heel gezellig samen. Daar genieten we nu heel erg van”, zegt Leontine.

Nieuw Appartement

Waar Marco eerst nog een tijdje verbleef bij zijn moeder besloot hij niet lang daarna een luxe penthouse te kopen in Alkmaar. Aangezien hij en Leontine inmiddels alweer bij elkaar zijn, was het eerst nog onduidelijk of hij het appartement zou gaan behouden. Dat lijkt nu duidelijk te zijn gemaakt door Leontine.


Like it? Share with your friends!