Leon (36) wil voor eeuwig leven, heeft een plan om onsterfelijk te worden

Leon (36) wil voor eeuwig leven, heeft een plan om onsterfelijk te worden

Leon Kurita-Goudlock, een 36-jarige Amerikaan die momenteel in Londen woont, geeft een slordige 1.500 pond per maand uit in een poging langer te leven. Sterker nog, hij wil het eeuwige leven en wil daarnaast ook geen ouderdomsverschijnselen.

De man houdt van ‘biohacking’, oftewel het upgraden van je lichaam. Leon heeft een bepaalde routine ontwikkeld en hoopt daardoor nooit dood te gaan.

Routine

Zijn dag begint tussen 04.00 en 05.00 uur. Dan doet Leon aan meditatie, waarna hij naar de sportschool gaat. Hij eet dagelijks alleen tussen 18.00 en 21.00 uur en werkt dan tussen de 1.500 en 1.800 calorieën naar binnen. De rest van de dag vast hij.

Leon (36) wil voor eeuwig leven, heeft een plan om onsterfelijk te worden

Maar dat is niet alles. Om ouderdomsverschijnselen tegen te kunnen gaan, slikt Leon 60! pillen per dag en koopt hij elke maand voor duizenden euro’s aan supplementen.

Therapie

Leon doet ook veel aan therapie. Eenmaal per dag doet hij 45 minuten aan roodlichttherapie. ”Om de esthetische stadia van veroudering te verminderen.” Daaraan toevoegd zit hij dagelijks in een ijskoude tank vol vloeibare stikstof, ook wel cryotherapie genoemd, en neemt hij ijsbaden.

Alsof dat allemaal nog niet extreem genoeg is ondergaat hij elke zes maanden hydrotheraptie van de dikke darm. ”Dan steken ze een waterslang in je en maken je dikke darm schoon.”

Eeuwig leven

Leon is overtuigd dat zijn missie zal slagen en dat hij nooit dood zal gaan. Als de technologie dat toelaat, wil hij zich ook aanmelden om zijn lichaam in te laten vriezen. ”Dan kunnen ze me in de toekomst gewoon terughalen, weet je. Hoe cool zou dat zijn?”

Scroll naar boven