Lena (23) wilde dikke billen en liet zich opereren, is nu ”verminkt”

Lena (23) wilde dikke billen en liet zich opereren, is nu ''verminkt''

Lena Semenova (23) kun je bijvoorbeeld kennen van het programma Echte meisjes in de Jungle en Ex on the beach. Het meisje wilde graag dikke billen, maar was te lui om te gaan sporten. Daarom ging ze voor een ‘Brazillian Butt Lift’.

Verminkt

Lena, die haar borsten en billen al eerder operatief liet vergroten, heeft ontzettend veel spijt de laatste ‘behandeling’ die is misgegaan.

Gister zat ze bij Jinek om erover te vertellen. ”De laatste behandeling die ik heb laten doen was door een arts die me nogal heeft verminkt. Ik sta ook niet meer achter grote billen.”

Volgens Lena heeft ze betaald voor een behandeling die ze eigenlijk niet wilde. ”Je kan hele grote wensen hebben, maar de simpele taak was eigenlijk: haal het vet weg. En ik heb nog steeds vet in mijn lichaam. En dus heeft de arts zijn werk niet goed gedaan.”

Lichaam veranderd

Als Lena had geweten dat het zo zou eindigen, was ze er nooit aan begonnen. ”Mijn lichaam is niet meer zoals voorheen. Het is ook niet meer lenig. Mijn bouw is erg veranderd. Ik heb er erg veel spijt van.”

Scroll naar boven