‘Lelijke’ mensen gezocht voor nieuwe serie Lord of the Rings

Nadat er een paar jaar geleden werd gezocht naar ‘lelijke’ mensen, is de televisieserie Lord of the Rings wederom op zoek naar figuren die moeders mooiste niet zijn.

Fysieke kernmerken

Volgens de Britse krant The Guardian gaat het om personen met ‘opvallende fysieke kenmerken’. Denk aan mensen met extreem lange en zeer dunne ledematen.

Je mag je ook aanmelden als je littekens hebt op zichtbare plaatsen. Die mogen ook veroorzaakt zijn door acne. Ook goed zijn duidelijke strepen in je gezicht, missende botten of uitpuilende ogen.

'Lelijke' mensen gezocht voor nieuwe serie Lord of the Rings

Niet bevestigd

De casting agency, een bedrijf uit Nieuw-Zeeland, zoekt dus behoorlijk divers. Dat blijkt uit het bericht dat zij op Facebook postten.

Aan The Guardian wil het bedrijf echter niet bevestigen dat zij ‘lelijke’ mensen zoeken. Toch lijkt het hier wel degelijk om te gaan.

Ze wilden ook niet onthullen dat het voor de televisieserie Lord of the Rings gaat, maar gebruiten wel een hashtag die hier naar verwijst: #lordoftheringsonprime.

Wanneer de nieuwe televisieserie te zien zal zijn is nog niet bekend. Wellicht moeten zich eerst genoeg mensen aanmelden alvorens de opnames van start kunnen gaan.

Scroll naar boven