Leerling-piloot Easyjet sterft na muggenbeet op haar voorhoofd

Een toekomstig piloot is gestorven nadat ze door een mug op het voorhoofd was gebeten, zo heeft een onderzoek geconcludeerd. Oriana Pepper was vorig jaar in België toen een mug haar net boven haar rechteroog stak.

21-jarige

De 21-jarige was al geslaagd voor haar theorie-examens van de easyJet-cursus en was naar Europa gereisd voor haar instrumentbeoordelingen. Op 7 juli werd de arme vrouw naar het ziekenhuis gebracht toen haar ogen begonnen op te zwellen.

Een paar dagen later stortte Oriana in en werd ze opnieuw met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Drie dagen later, op 12 juli, overleed ze. De autopsie wees uit dat de nog jonge piloot was overleden als gevolg van een septische embolie, die zich naar haar hersenen verspreidde.

Ernstige infectie

Een lijkschouwer vertelde tijdens de hoorzitting van de verschrikkelijke zaak dat haar dood is veroorzaakt door een infectie als gevolg van een insectenbeet op haar voorhoofd. In een verklaring zei haar vader dat zijn dochter een gepassioneerd piloot was en ‘niets liever deed dan te vliegen met haar vader en haar broer Oliver, ook een leerling-commercieel piloot’.

Oriana’s vriendje vertelde dat ze allebei meerdere muggenbeten hadden opgelopen in Antwerpen, maar dat hen verteld werd dat het ‘normaal was voor het gebied en de tijd van het jaar’. Haar moeder Louisa vertelde dat de familie in haar naam een ​​’kleine beurs’ had opgezet bij de British Women Pilots’ Association ‘om andere vrouwelijke piloten aan te moedigen’.

Who Was Oriana Pepper? Trainee Easy Jet Pilot Cause of Death, Oriana Pepper

Het is verschrikkelijk om te moeten vernemen dat er zo’n jonge ambitieuze vrouw ten onder is gegaan aan slechts een muggenbeet. Wij willen haar familie bij deze veel sterkte wensen in deze verschrikkelijke tijd..

Laat een reactie achter

Scroll naar boven