Leerling boos om onvoldoende, stuurt deze e-mail naar zijn lerares: ”Ey hoer…”

Leerling boos om onvoldoende, stuurt deze e-mail naar zijn lerares: ''Ey hoer...''

Vanmorgen werd bekend dat er bij middelbare school Mariagaard in Wetteren een bommelding was binnengekomen. Iedereen in paniek met massale evactuatie tot gevolg. Uiteindelijk ging het om vals alarm. Gelukkig maar.

Ontruiming

De school aan de Oosterzelesteenweg (N42) werd ontruimd nadat er in een bericht aan de leerkracht gedreigd werd dat er een bom zou afgaan in het derde lesuur. Ongeveer 800 leerlingen werden geëvacueerd en ze werden opgevangen in het sport – en recreatiedomein De Warande. De N42 werd volledig afgesloten tussen de Brusselsesteenweg Wetteren (N9) en het op- en afrittencomplex van de E40.

Snuffelhonden hebben de school doorzocht, maar roken niets verdachts. Ook de woning van de bewuste lerares is door de politie nagekeken, maar ook daar lag niets.

Leerling boos om onvoldoende, stuurt deze e-mail naar zijn lerares: ''Ey hoer...''

Onderzocht wordt nu wie de e-mail heeft getyped. Te lezen is hoe de boze leerling eist dat de lerares slechte punten gaat aanpassen. Zo niet, dan zou er een bom afgaan op school en in de woning van de lerares. Het bericht werd verstuurd door een leerling, maar die beweert gehackt te zijn.