Lee Towers haalt vernietigend uit naar VI-mannen: “Achterste afvegen”

Lee Towers

Lee Towers, iconische de 78-jarige zanger uit Rotterdam, uitte onlangs zijn ongenoegen over de voortdurende grappen die op zijn kosten gemaakt worden door de heren van het televisieprogramma ‘Vandaag Inside’. In een interview met De Telegraaf vertelt hij zijn ‘achterste af te vegen’ met de opmerkingen.

Johan Derksen onder vuur

Het komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. De snor (Derksen) is het middelpunt voor de controversiële aard van het programma. We kennen allemaal de dynamiek tussen het drietal: Wilfred die constant vuurtjes aansteekt, Gijp die overal om lacht en Johan als de ‘journalistieke’ input.

Ze maken Towers vaak belachelijk, en dat is een bron van frustratie voor de zanger. “Deze mannen tonen simpelweg geen respect,” zei hij. Volgens Towers is het kwetsen van anderen een onderdeel van het verdienmodel van het trio, waarbij ze niet alleen anderen, maar ook elkaar figuratief ‘onder de bus gooien’.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lee Towers (@leetowersofficial)

Carrière Lee Towers

Towers, die een lange en respectabele carrière in de Nederlandse muziekwereld heeft opgebouwd, verwacht enige erkenning voor zijn bijdragen. “Ik loop niet naast mijn schoenen, maar een beetje respect voor mijn positie en wat ik voor Nederland beteken, is op zijn plaats,” merkte hij op.

Over het aanstaande einde van zijn carrière zegt hij: “Aan al het moois komt een einde. Ik ben er ontzettend trots op dat ik zo veel edities mee heb mogen maken en dat ik het op een positieve manier af kan sluiten.” Het nieuws is hard binnen gekomen bij zijn fans.

Ben jij het hiermee eens? Laat het ons vooral weten in de reacties. Jouw mening betekent namelijk alles voor ons. We zien je graag in de Facebook reacties!

Scroll naar boven