Laure (54) reist voor liposuctie naar Tunesië, keert zwaar verminkt terug

Laure (54) reist voor liposuctie naar Tunesië, keert zwaar verminkt terug

De Belgische Laure zag een tijd geleden op Instagram een mooie reclame over een liposuctie in Tunesië, maar werd door de arts die de behandeling uitvoerde compleet verminkt. Nu is Laure erg verdrietig en moet elke dag huilen om hoe ze eruit ziet.

De bedoeling was om haar buik en dijen weer ‘mooi te maken’ in Tunis. Volgens Het Laatste Nieuws was Laure verblind door een reclamespotje op sociale media, waarna ze besloot een ticket te boeken naar de Tunesische hoofdstad. Maar de behandeling was er een met desastreuze gevolgen.

”Mijn huid is verwoest, gerimpeld en mijn dijen zijn krom”, aldus de Waalse vrouw die jonge vrouwen wil waarschuwen voor reclame die te mooi lijkt om waar te zijn.

‘Maatje terug van toen ik 30 was’

Laure is 54 jaar jong, maar droomde van het terugkrijgen van haar kledingmaat van toen ze 30 was. Naar aanleiding van de reclame besloot ze foto’s van zichzelf te sturen naar de kliniek. Dat deed ze via WhatsApp. Ze kreeg te horen dat zij de gelukkige was die de operatie mocht ondergaan.

Laure (54) reist voor liposuctie naar Tunesië, keert zwaar verminkt terug
Het lichaam van Laure voor de operatie (Bron: Het Laatste Nieuws)

Aangekomen in Tunis kreeg ze de volgende dag bezoek van een arts, die markeringen aanbracht op haar lichaam om te laten zien wat hij zou gaan doen. Ook moest Laure een document ondertekenen waarbij de kliniek afstand nam van elke vorm van aansprakelijkheid.

Na de operatie kreeg ze een tweede en meteen ook laatste bezoek van de dokter. De ingreep was goed verlopen, vertelde hij. Er zou vier liter vet zijn weggenomen en Laure zou moeten herstellen. ”De dagen, weken en maanden verstreken. In de spiegel zag ik niet het droomlichaam dat ik wilde.”

Laure (54) reist voor liposuctie naar Tunesië, keert zwaar verminkt terug
Het lichaam van Laure na de operatie (Bron: Het Laatste Nieuws)

2.000 euro verloren

De operatie kostte zo’n 2.000 euro. Laure vindt het niet leuk dat ze het geld, dat ze cash moest betalen, verloren is. ”Hier zitten de kosten van mijn vliegtickets en medicijnen nog niet eens bij inbegrepen.” Ze trachtte meermaals in contact te komen met de kliniek, maar die neemt de telefoon niet meer op. Ondertussen heeft de Belgische op internet veel slechte recensies gelezen.

Blij is Laure dus allerminst. ”Ik walg van mijn lichaam en heb nachtmerries.” Ze doet haar verhaal tegen de pers omdat ze anderen wil waarschuwen ”niet in de val te trappen waar ik ingetrapt ben.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven