Laura stopt met werken: ”Trauma van geflirt door mannen”

Laura stopt met werken: ''Trauma van geflirt door mannen''

De 33-jarige Laura Fernee uit Londen heeft besloten om te stoppen met werken. De reden? Ze vindt haar looks te fabelachtig voor de werkvloer. ”Mijn schoonheid veroorzaakt alleen maar problemen”, aldus de zelfverklaarde schoonheid.

Masterdiploma

Het is niet dat Laura niets kan. Op 28-jarige leeftijd begon ze met werken nadat ze haar masterdiploma in Scheikunde in de pocket had. Maar daarna ging het mis.

”Mijn schitterende looks hebben alleen maar problemen veroorzaakt op mijn werk. Collega’s flirtten zich te pletter en ze vroegen me steeds mee uit. Ook werd ik overladen met cadeautjes.”

Laura, tot voor kort actief als medisch researcher, heeft er alles aan gedaan om er minder knap uit te zien. ”Zelfs als ik in een laboratoriumjas en zonder make-up verscheen, stopte het niet. Ik kan het niet meer aan en daarom ben ik gestopt met werken.”

Ouders

Maar nu Laura geen salaris meer heeft, komt er dus ook geen geld meer binnen. Dat heeft ze opgelost, door op kosten van haar ouders te leven. ”Mijn vader en moeder betalen nu alles voor me. De huur en zelfs mijn sportschoolabonnement. En omdat mooi zijn geld kost, geven ze me ook elke maand 2.000 pond om er goed uit te zien.”