Laura is onverzadigbaar: ”Ook op de begrafenis van mijn vader effe de wc in”

Laura is onverzadigbaar: ''Ook op de begrafenis van mijn vader effe de wc in''

De 43-jarige Laura leeft volgens een opmerkelijk motto: ‘Een dag geen s*ks is een dag niet geleeft’. Ze is er heel serieus over en wil meerdere malen per dag uit elkaar getrokken worden. Haar lust gaat heel ver. Ook op begrafenissen kan ze zichzelf niet inhouden.

Altijd zin

”Mijn libido is altijd hoog geweest, ik weet ook niet beter. Ik ben makkelijk opgewonden te krijgen. Als ik een mooie man zie wil ik hem al meesleuren naar bed.”

”Maar het kan ook komen door een goede sfeer, een lekker muziekje of het feit dat de zon schijnt. Wanneer ik me goed voel, gaat de knop om.”

”Maar ook als ik mezelf niet zo goed voel, heb iemand nodig die me even komt ’troosten’. Die me even lekker uit elkaar trekt. Dat lucht op.”

Laura is onverzadigbaar: ''Ook op de begrafenis van mijn vader effe de wc in''

Begrafenis

”Veel vrouwen moeten er niet aan denken wanneer ze slecht in hun vel zitten, maar bij mij werkt dat anders. Wanneer ik erg verdrietig ben, bel ik Steven op.”

”Dat neemt soms wel rigoureuze vormen aan ja. Toen mijn vader was heengegaan, liet ik mezelf verwennen door Steven op het toilet van het crematorium.”

Net wakker

Laura vertelt ook hoe ze de hele dag bezig is met het sturen van ‘hete berichten’. ”Dan stuur ik mijn vaste partner appjes over wat er ’s avonds gaat gebeuren. Een dag geen s*ks gehad, is een dag niet geleefd. Vaak begin ik de dag met een erg stomende vrijpartij.”

”Toen ik Steven leerde kennen, dacht ik dat het een tijdelijke fase zou zijn en dat de zin vanzelf wel zou verdwijnen. Maar dat is niet het geval.”

”Inmiddels ken ik hem al vijftien jaar. We hebben ook drie kinderen, die bij hem wonen. Een relatie hebben we niet. We doen het alleen met elkaar.”

Dikke buik

Het komt wel eens voor dat Laura en Steven liggen te rollebollen voor de ogen van de kinderen. ”Wij schamen ons daar niet voor.”

”Tijdens al mijn zwangerschappen hebben we het tot de dag voor de bevalling nog gedaan. Steven vond het prachtig en kreeg een harde van mijn dikke buik.”

”De kinderen zien vaak dat we niet van elkaar kunnen afblijven. Dat vind ik wel kinky. Ik heb al vaak gehoord dat zij ons dan hebben gehoord. Ik vind niet dat je daar moeilijk over moet doen. Iedereen doet het, maar op de een of andere manier is het een schaamte om erover te praten.”

”Daar hebben wij geen last van, ha ha. Ik kan niet leven met Steven, want ik ben niet verliefd op hem. Ik wil gewoon zijn ding in me voelen en that’s it.”

Scroll naar boven