Laura (21) had een leuke vakantie: ”Acht mannen gehad en mijn vriend zat thuis”

Laura (21) is net terug van vakantie: ''Acht mannen gehad en mijn vriend zit thuis''

De 21-jarige Laura is net terug van vakantie. Thuis denkt ze er niet aan, maar in vakanties gaat ze altijd vreemd. Naar eigen zeggen gebeurt er dan iets met haar, wanneer ze in een ander land met vrienden is.

Er gaat niets boven een heerlijke vakantie. Of dat nu een actieve, passieve vakantie op het strand of een intensieve trip op wintersport is.

Voor sommige mensen is dat het perfecte moment hun dagelijkse leventje voor een korte periode vaarwel te zeggen. Maar er zijn ook mensen die dat iets te ver laten gaan.

Vreemdgaan op vakantie

Vreemdgaan op vakantie is een bekend concept in relaties. Zeker jongeren hechten wat minder belang aan hun relatie. Dat hoort er (helaas) ook wel een beetje bij.

De 21-jarige Laura  gaat al jaren vreemd op vakantie met meerdere mannen. En dat terwijl haar vriend van niets weet.

Laura (21) had een leuke vakantie: ''Acht mannen gehad en mijn vriend zat thuis''

Gebeurt gewoon

Volgens Laura gaat het alleen in het buitenland fout. ”Het is iets dat alleen gebeurt als ik in het buitenland ben. Het is niet in elke vakantie gebeurd, maar wel tijdens de meesten.”

Haar gewoonte ontwikkelde zich op 17-jarige leeftijd, toen ze haar eerste ‘serieuze relatie’ had. ”Toen was ik naar Griekenland gegaan met vriendinnen.”

”Op de eerste dag zag ik al een lekkere man in het hotel. Hij verleidde me al snel en we zijn de hele vakantie samen geweest. Ik denk er soms nog steeds aan!”

Goede relatie

Inmiddels heeft Laura een ‘goede relatie’ die al meer dan twee jaar duurt. Ze zou op een dag met haar vriend willen trouwen en hoopt dat hij haar ten huwelijk vraagt.

”Thuis zou ik er niet aan denken aan vreemd te gaan, maar op vakantie kan ik het gewoon niet laten. Ik ben net terug van een superleuke wintersportvakantie.”

”Daar is het wel een beetje uit de hand gelopen, zeg maar. In totaal ben ik met acht mannen naar bed geweest. In een week tijd. Wel veilig, anders heb ik thuis wat uit te leggen, haha.”

Laura (21) had een leuke vakantie: ''Acht mannen gehad en mijn vriend zat thuis''

Niks mis mee

”Ik denk niet dat er iets mis is met mij. Het is ook niet dat ik ongelukkig in mijn liefdesleven ben. Het is gewoon iets dat op vakantie gebeurt, wanneer ik ver van huis ben.”

”Er zijn misschien wel talloze kleine redenen. De drankjes spelen denk ik ook wel mee. Ik voel me vrij op vakantie en heb een zeer hoog seksgehalte. Dat komt allemaal tot uiting op vakantie. Ik en mijn vriendinnen zien er ook nog eens erg goed uit, dus we krijgen heel veel aandacht.”

Geen contact meer

”Ik beleef spannende avondjes met meerdere mannen, maar ik houd nooit contact met ze. Ook geef ik geen persoonlijke details.”

”Vaak zeggen ze dat ze zelf ook een relatie hebben, dan voel ik me wel wat beter. Of ze denkt dat haar vriend er ooit gaat achterkomen?

”Dat denk ik eigenlijk niet. Ik zal het hem nooit vertellen. Als hij het zou weten zou zijn hart gebroken zijn, maar dat gaat toch niet gebeuren, dus het is verspilde moeite om daar over na te denken.”

Bron: Dagelijkseverhalen

Scroll naar boven