Laura (18) liet zich verleiden door Turkse ober, heeft nieuws voor hem

Laura (18) liet zich verleiden door Turkse over, heeft nieuws voor hem

De pas 18-jarige Laura viel vorig jaar als een blok voor de charmes van een 31-jarige ober uit het Turkse Bodrum. Verliefd vliegt ze na een paar weken weer terug naar Turkije. Ze heeft namelijk nieuws dat ze hem persoonlijk vertellen wil.

Voor het eerst alleen op vakantie

Laura ging vorig jaar voor het eerst alleen, zonder ouders, op vakantie. Samen met haar beste vriendin Ivanka wilde ze iets anders dan pakweg Salou of Kreta.

”Daar gaan alle jongeren al naar toe. Wij dachten: we gaan iets anders verzinnen. Turkije is ook vrij goedkoop, dus dat trok ons wel.”

De vriendinnen boeken twee weken Turkse zon. Lekker all-inclusive. ”Al op de tweede avond kwamen we een groepje leuke jongens tegen tijdens het stappen.”

”Ze werkten toevallig in ons hotel. De meeste mannen in Turkije zijn ontzettend opdringerig, maar de jongens heilden hen voor ons op afstand.”

Laura (18) liet zich verleiden door Turkse over, heeft nieuws voor hem

Ober uit hotel

”We zijn de hele avond met hen opgetrokken. De volgende dag zagen we ze weer. Ze wilden graag dat wij met hen op stap gingen en dat hebben we gedaan.”

”Dat hebben we uiteindelijk elke avond wel gedaan. Op de zesde avond zoende ik met ‘Michael’, een van de obers uit het hotel. Hij was ontzettend knap en ik zag dat hij mij ook leuk vond. Toen we samen aan het dansen waren trok hij me naar zich toe en zoende me vol op mijn mond.”

”Michael klinkt niet bepaald Turks. Zijn echte naam was Orkun. Hij legde uit dat hij Michael gebruikte omdat toeristen dat simpeler kunnen uitspreken.”

Dolverliefd

”Elke dag werd ik verliefder op hem. Mijn vriendin scharrelde met een andere Turk dus zij vond het niet erg dat ik steeds bij Michael was. We deden veel leuke dingen.”

”Strandwandelingen, terrasjes pikken enzovoort. We konden niet van elkaar afblijven. Ik wilde niet verliefd worden, maar ik kon er niks tegen beginnen.”

Huilend afscheid nemen

Op de dag voordat Laura weer terugvliegt naar Nederland, gebeurt het onvermijdelijke. Op het strand kleed ‘Michael’ zijn vakantieliefde uit, en van het een komt het ander.

”Hij kon er niet veel van. Het deed zelfs pijn en hij was onhandig. Ik kreeg het idee dat ik zijn eerste was, zo stuntelig ging het. Hij was lief, dat wel.”

”De volgende dag hebben we afscheid genomen. Ik wilde niet weg en barstte in tranen uit. We hebben beloofd elkaar te mailen en te bellen. Ik zou snel terugkomen om hem weer te zien.”

Weinig belminuten

”Mijn vriendin vertelde me dat ik waarschijnlijk nooit meer iets van hem zou horen. Ik zou niet de enige zijn die hij om zijn vinger gewikkeld zou hebben. Ik vond dat erg om te horen.”

”Toen ik op Schiphol landde, had ik al een mailtje van hem. Daarna hebben we elke dag met elkaar gebeld. Nooit lang, want hij had geen geld voor beltegoed.”

”Hij liet mijn telefoon dan overgaan en dan belde ik hem terug. Maar dat deed hij soms wel veertien keer per dag. Hij zei dat hij me weer wilde zien.”

Twee streepjes

”In de tussentijd zat ik al te kijken wanneer ik weer terug kon gaan. Maar toen ik niet meer ongesteld werd, werd ik heel erg zenuwachtig. Ik dacht terug aan het moment op het strand. We hadden geen voorbehoedsmiddelen gebruikt, maar ik dacht niet dat ik zwanger zou kunnen raken.”

”Dat is geen seconde door mijn hoofd gegaan. Ik was ook aan de pil, maar soms vergat ik die te nemen. Ik kon mezelf niet meer herinneren of ik die in Turkije genomen had.”

Toen ik een test deed, zag ik twee streepjes verschijnen. Ik raakte in paniek. Wat zouden mijn ouders hier van vinden? Ik heb snel een vlucht naar Bodrum geboekt.”

Laura (18) liet zich in Turkije verleiden door lokale ober, heeft nieuws voor hem

Woedend

”De week erna kwam ik aan. Michael stond me al op te wachten. Ik had hem nog niets verteld en vond het heel spannend. Hij had niets in de gaten.”

”Toen we op het terras zaten, vertelde ik hem enthousiast dat hij vader zou worden. Hij reageerde woedend, gaf me een blik die ik niet meer zal vergeten.”

”In zijn eigen taal zei hij allemaal rare dingen. De rest van de dag heeft hij me niet meer aangeraakt. Ik dacht dat hij alleen wat tijd nodig had.”

Meerdere vrouwen

Als Laura de volgende dag naar huis vliegt, ontvangt ze een Facebookbericht van een Duitse vrouw. Die stelde zichzelf voor als de vriendin van Michael.

”Ze wilde weten waar ik hem van kende. Ze vertrouwde hem niet. En terecht dus. Toen ik hem confronteerde zei hij dat hij haar echt niet kende. Hij werd helemaal gek.”

”Ik besloot haar te contacteren en samen hebben we meer vrouwen benaderd uit zijn vriendenlijst. Wat bleek? Hij had in totaal wel zes vrouwen dit jaar versierd. Hij stuurde ons allemaal dezelfde berichten en deed net alsof iedereen zijn vriendin was.”

Baby

In de tussentijd is ons kind geboren. Michael heeft haar nog nooit in het echt gezien. Ik heb hem echofoto’s gemaild en hij zegt dat hij een visum gaat regelen.

Ik geloof er niet meer in. Hij heeft zo erg tegen me gelogen dat ik besloot onze dochter Yessa alleen op te voeden. Dan maar zonder hem.

”In de tussentijd heb ik via Tinder een nieuwe vriend gevonden. Hij is heel leuk met mijn dochtertje en ik zie hem meer als vader dan Michael.”

Scroll naar boven