Lang Leve de Liefde in scène gezet? ‘Kijk naar deze man’

Lang Leve de Liefde in scène gezet? 'Kijk naar deze man'

Lang Leve de Liefde is een leuk programma om naar te kijken. Vrijgezellen die zich aanmelden hopen de liefde van hun leven tegen de komen, maar vaker loopt het compleet mis, wat dan weer zorgt voor enorm vermakelijke televisie.

Het valt natuurlijk niet te ontkennen dat het ook bij dit programma voornamelijk draait om de kijkcijfers. Veel mensen vermoeden daarom dat er bepaalde mensen worden uitgekozen die het ‘goed doen’ onder de televisiekijkers.

Eerder werd al bekend dat bij First Dates, een show waarin deelnemers een etentje met elkaar krijgen om elkaar beter te leren kennen, niet alles 100% echt is. Zo worden deelnemers soms uit hun date gehaald en voorzien van tips. Hoe bestaat het?

Figuranten?

Maar nu lijkt er bij Lang Leve de Liefde iets niet helemaal in de haak te zijn. Het nieuwe programma van Gordon, het erg slecht bekeken ‘Kookklunzen’, zou gebruik maken van acteurs en actrices. Wat blijkt nu? Degenen om wie het gaat, zijn door Reality.FBI ook teruggevonden in andere programma’s, waaronder LLDL en ‘Een jaar van je leven’. Dat kan toch bijna geen toeval meer zijn?

Lang Leve de Liefde in scène gezet? 'Kijk naar deze man'

Scroll naar boven