Ladies opgelet: Met deze truc krijg jij voor ruim 200 euro aan producten thuisgestuurd

Hoewel we nu nog lekker chillen met onze billen in de zon is het voor de meeste onder ons over een maand weer hard werken. En bij hard werken horen ook beloningen toch? Wij werden onlangs getipt over de onderstaande truc om voor meer dan 200 euro producten te krijgen.

Over welk truc we het hebben? We hebben het over de Superbox. De Superbox is een box met maar liefst 25 producten voor een heel fijn prijsje. Dit jaar zitten er in de box een heleboel leuke goodies die perfect zijn voor je beste vriendin/zus (of gewoon jezelf) die uit huis gaat of al (op kamers) woont. Denk aan een lekker ruikende handzeep voor bij de wastafel, thee om na een lange dag even bij te komen en een chocoladereep wanneer je ongesteld bent.

De box heeft een waarde van ruim €200 en het leuke is dat je ‘m  je nu bestelt voor maar €19,95, dus reken maar uit je winst. De box laat je kennis maken met producten die jij zéker een keer moet proberen. Bekijk hieronder welke producten er dit jaar in de box zitten en scroll door om de box te bestellen, vervolgens wordt hij dan gratis bij jou of de persoon aan wie je ‘m cadeau geeft bezorgd.

superbox

Klik hier om jouw Superbox te bestellen

(of laat ‘m gratis bij één van je beste vriend of vriendin bezorgen)

Je zit 100% gegarandeerd NOOIT aan een abonnement vast!