Laatste beelden vlak voor dodelijk incident op filmset Alec Baldwin opgedoken!

Er zijn beelden opgedoken vlak voor het dodelijke incident op de set van “Rust”. Deze beelden zorgen ervoor dat we nu een beeld kunnen schetsen van het vreselijke ongeval.

Dodelijk incident

Deze beelden zijn gedeeld door de hoofdelektricien van de film, Serge Svetnov. Dit is een van de laatste foto’s met Halyna. Ze draagt een bruine muts met een koptelefoon. Op de foto is goed te zien hoe het eraan toe ging op de set. Dit is ook iets wat veel mensen shockeert.

Door deze beelden hebben mensen een beeld van het incident. Halyna werd later die avond in de zelfde kerk neergeschoten door het pistool dat Baldwin vast had.

Voor de scène zat Alec Baldwin in een kerkbank, trok zijn pistool uit zijn holster en schoot in de camera. Alec Baldwin dacht dat hij een pistool had zonder munitie. Dat was niet het geval. Elektricien Svetnov zei dat het komt door ‘nalatigheid en onprofessionaliteit’. Hij stond naast Halyna toen het gebeurd. “Ik hield haar in mijn armen terwijl ze stervende was. Haar bloed kleefde aan mijn handen”.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven