‘Laat Rachel Hazes haar dochter nu in de steek?’

'Laat Rachel Hazes haar dochter nu in de steek?'

Sinds een aantal maanden terug zijn Rachel Hazes en haar zoon André Hazes weer erg close. Voorheen waren ze in tijden niet meer samen gezien, maar onlangs deden ze van alles met elkaar. Van samen hun nagels doen tot samen dagjes uit.

Binnenkort zullen zowel de 26-jarige André Hazes en de 27-jarige Roxeanne op het podium staan tijdens Holland zing Hazes. Alleen zullen ze niet tegelijkertijd optreden, want ook zij hebben al jaren geen contact.

Onlangs was Roxeanna te gast bij de radioshow van Barry Paf op 100% NL. Toen werd ze gevraagd of Rachel in het publiek zal staan. Hier reageerde zij op door het volgende te zeggen:
“Dat weet ik niet. Dat zou je dan even aan haar moeten vragen. Ik heb geen idee, nee. Ik ben er in ieder geval wél bij”

Wonderbaarlijk antwoord, aangezien de twee altijd erg close waren en zelfs naast elkaar woonden en (bijna) iedere dag contact hadden.

De kans is dus erg groot dat broer en zus elkaar in de wandelgangen tegen zullen komen, maar Roxeanna laat weten dat dit voor haar geen enkel probleem:
“We hebben ten eerste geen ruzie, en ten tweede zijn we beide behoorlijk professioneel dus die dagen gaan ons super goed af. Het voelt helemaal niet ongemakkelijk en we hebben het hartstikke naar ons zin.”

Bron: Ditjes en Datjes

Laat een reactie achter

Scroll naar boven