Kritiek op stomdronken Martien Meiland na uitzending – ‘Dit kan echt niet!’

Martien Meiland heeft gisteren een grens overschreden, als we de kijkers van Chateau Meiland mogen genomen. Je zag in de uitzending hoe hij stomdronken op een snorfiets aan het rondrijden was.

Nieuw seizoen Chateau Meiland

Tijdens de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ging de familie een Solex-tour doen in de Achterhoek. Je gaat met deze tour op een snorfiets de omgeving verkennen. Dit ging in het geval van Martien gepaard met buitensporig drankgebruik. Hij nam vele drankjes tot zich.

Hoewel veel mensen er wel om konden lachen, was het volgens velen een slecht voorbeeld. Op een gegeven moment begon hij zelfs shotjes te drinken. “Ik voel het nu al in mijn hoofd!” Waarop de voice-over grappend vertelde: “Martien heeft een vol tankje.”

Daarnaast was duidelijk te zien wat voor een gevaar op de weg Martien was, en dit viel niet in goede smaak bij de kijkers: “Niet om het een of ander, maar ik vind deze aflevering van Chateau Meiland met al dat gezuip in combinatie met rijden niet echt goed. Verkeerd voorbeeld zo”, luidt een van de reacties.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven