Krankzinnige beelden uit Amsterdam: Scooterrijder tuigt bejaarde man af met hangslot

Krankzinnige beelden uit Amsterdam: scooterrijder mept met hangslot in op bejaarde man

In Nederland gaat het steeds vaker helemaal de verkeerde kant op. Hoe dat precies komt laten we maar in het midden. Feit is wel dat er onder jongeren steeds minder respect is voor ouderen. Daar zijn voorbeelden te over van. 

Jongeren

Een veelgehoorde uitspraak is dat vroeger alles beter was. Is dat wel zo? In ieder geval werden kinderen beter opgevoed dan hoe dat vandaag de dag gaat.

Een aantal ouders had wel een kinderwens, maar laten het opvoeden voornamelijk over aan hun televisie, internet en ook de Playstation.

En ja, dan krijg je kids die het niet begrijpen. Die zien op internet filmpjes van mensen die met keukengerei over straat lopen, die naar rapnummers luisteren waarin een soort ‘gangstercultuur’ wordt omarmd. En die te veel GTA5 spelen en denken dat ze onoverwinnelijk zijn.

Hangslot

Op de website Dumpert is een filmpje verschenen waarin te zien is hoe een bejaarde man en een scooterrijder het met elkaar aan de stok hebben.

Krankzinnige beelden uit Amsterdam: scooterrijder mept met hangslot in op bejaarde man

Dit alles speelt zich af op de Tweede Hugo de Grootstraat in het schitterende Amsterdam. Het is niet helemaal duidelijk wat er vooraf is gegaan.

Dat is jammer, want daardoor ontbreekt de context. Wel zien we een oudere man die probeert, met de nadruk daarop, om uit te halen naar de scooterrijder.

Die is daar niet zo blij mee, maar heeft aan zijn knuisten niet genoeg. Binnen no time pakt hij zijn kettingslot, dat best zwaar is, en begint in te meppen op de man.

Maar de man bijt van zich af voor wat hij waard is. Gelukkig bemoeien omstanders zich ermee. Zij weten de boel te sussen. Desondanks is het weer voorbeeldje van de staat waarin Nederland verkeert.

Niemand kan iets van een ander hebben, en fitties worden tegenwoordig opgelost met allerlei spullen. Het is een vreemde gewaarwording.

Afijn, onderstaand de beelden die in razend tempo over het internet gaan:

Scroll naar boven