Koppeltje viert kampioenschap Feyenoord met keiharde paalsessie in fontein

Koppeltje viert kampioenschap Feyenoord met keiharde paalsessie in fontein

Feyenoord is afgelopen zondag voor de 16e keer landskampioen van Nederland geworden. Dat vinden wij hartstikke mooi. Traditiegetrouw duiken supporters van de Rotterdammers de fontein in. Het blijft vaak bij natte voeten, maar een koppeltje ging wat verder.

Zoals gezegd won Feyenoord de landstitel. De Kuipclub verloor dit seizoen maar een keer in de Eredivisie, en dat was ook nog onterecht. Op bezoek bij PSV Eindhoven werd het 4-3.

Wat Arne Slot daarna heeft weten te realiseren is ongekend. Met een voorsprong van 15 punten op de aartstivaal, die nog wel de wedstrijd tegen FC Groningen moet afmaken, zijn er weinig seizoenen geweest die zo kleurrijk zijn verlopen.

Huldiging

Afijn, zoals in de inleiding aangegeven duiken supporters bij een prijs van Feyenoord de fontein in. Dat vinden ze leuk. Ook al is het waterkoud.

Beetje schreeuwen, beetje fakkeltjes afsteken. Kortom: gewoon lekker feest vieren zoals het hoort. Of Aboutaleb dat nou wil of niet, dat is niet belangrijk.

Ongegeneerd

Voor een koppeltje uit onderstaande video was het wel wat meer dan feestvieren. De jongen en het meisje besluiten zich in de fontein helemaal te laten gaan.

Te zien is hoe de jongen (of man) zijn vrienden (of verovering) vakkundig laat bukken. Op zijn hondjes was nooit zo ludiek.

Of ze denken dat niemand hen ziet? Wij weten het niet. Er razen namelijk meerdere auto’s langs. Helaas is ook niet bekend hoe laat de twee hiertoe besloten. Hebben ze later toch weer een mooi verhaal te vertellen.

Scroll naar boven