Koppel probeert al 4 jaar zwanger te worden, maar vrouw is nog steeds maagd

Koppel probeert al 4 jaar zwanger te worden, zijn in shock als de arts vertelt dat de vrouw nog maagd is

Een getrouwd koppel probeert al vier jaar wanhopig zwanger te worden. Ze vragen zich af waarom het niet lukt. Een dokter heeft de twee nu verteld wat er aan scheelt: het duo doet al vier alles ‘alles verkeerd’ en de vrouw blijkt zelfs nog maagd.

Verloskundige

Ga er maar even goed voor zitten, want dit artikel op The Mirror verovert het hele internet. En dat snappen wij maar al te goed.

Het twee, waarvan de namen niet bekend zijn gemaakt, zijn respectievelijk 26 en 24 jaar oud. Ze proberen al vier jaar om zwanger te raken.

Omdat dit maar niet wilde lukken, besloot het koppel professioneel advies in te winnen. Ze doen het regelmatig met elkaar, maar tot op heden zonder resultaat. Toen de dokter de vrouw onderzocht, gingen alle alarmbellen af: ze blijkt nog maagd. De vrouw heeft toegegeven dat de daad altijd ‘erg pijnlijk’ is.

Verloskundige Liu Hongmei zegt: ”Het koppel is nog jong. De man is 26 jaar, en zijn vrouw is 24. Ze zijn beide heel gezond, maar raken steeds maar niet zwanger. Hun families geven hen veel stress.”

Pijnlijk

De vrouw heeft bij de dokter aangegeven dat de daad telkens ‘heel erg pijnlijk’ is. Ze is ermee doorgegaan, omdat ze dacht dat dit erbij hoort en graag zwanger wil worden.

Hongmei: ”Doordat ze dat aangaf, dacht ik eerst dat ze lichamelijk iets mankeerde. Maar ik raakte in shock toen ik zag dat de vrouw nog maagd was.”

Ander gaatje

Hongmei, die het verhaal deelt met de Chinese krant Guiyang Evening Post, heeft daarop het ‘andere gaatje’ van de vrouw nagekeken.

Daaruit kwam naar voren waarom de vrouw maar niet in verwachting raakte: haar man blijkt haar al vier jaar lang in het verkeerde gat te nemen.

Handboek

Verloskundige Hongmei heeft de twee verteld wat er aan de hand is. Beiden hebben een ‘handboek’ meegekregen over hoe de daad verricht moet worden.

Ook heeft hen informatie gegeven voordat ze weer naar huis mochten. Die informatie heeft blijkbaar gewerkt, want slechts een paar maanden later is de vrouw in verwachting geraakt.

Koppel probeert al 4 jaar zwanger te worden, zijn in shock als de arts vertelt dat de vrouw nog maagd is

Hongmei is op de hoogte gesteld van de zwangerschap door het koppel, dat haar bloemen en cadeautjes heeft gestuurd. De verloskundige is blij voor de twee, maar zegt:

”Vier jaar getrouwd en zowel de man als vrouw heeft geen idee hoe ze de daad moeten bedrijven. Mensen die zo weinig algemene kennis hebben, vind je niet vaak.”

Scroll naar boven