Koppel met syndroom van Down bekroond tot koning & koningin van gala door klasgenoten

Twee tieners, die beiden het syndroom van Down hebben, zijn na het stemmen hun klasgenoten tot koning en koningin van het gala bekroond.

Volgens berichten waren de 16-jarigen Amelie Barker en Dylan Hughes “verrukt” om te horen dat ze hadden gewonnen, waarbij Dylan zijn kroon en sjerp niet wilde afnemen, zelfs niet nadat hij thuis was.

Het paar kreeg de titel op Monmouth Comprehensive School in Monmouthshire, Wales, na het winnen van een peiling ondernomen door hun medestudenten.

Dylan en Amelie kennen elkaar sinds dat ze kleuters zijn (ze hebben elkaar voor het eerst ontmoet toen ze drie jaar waren), maar begonnen officieel te daten in maart van dit jaar.

Het koppel ging niet met elkaar naar de basisschool, maar werd herenigd op de Monmouth Comprehensive School en werden al snel vrienden.

Dylan’s moeder, Victoria, zei: “Ze zijn de afgelopen 18 maanden erg hecht geworden en we zijn ons allemaal gaan realiseren dat er een romance gaande was.

“In maart vroeg Dylan me of hij Amelie mee mocht nemen op een date. Ze wilden samen naar Pizza Express, alleen die twee. Het was een leuk idee. ‘

 “De manager en het personeel waren erg behulpzaam, ze hielden een oog in de gaten en hadden mijn telefoonnummer voor het geval dat er iets gebeurde.

“Dylan en Amelie waren zo opgewonden, ik was degene die een beetje nerveus was. Ik wilde me verstoppen in de auto om de hoek.

“Maar het was prachtig, ze hebben echt genoten van hun eerste date, net als elke andere tiener.”

Liefde bloeit

Vanaf daar bleef het voor de liefde bloeien. Ze brachten avonden en weekenden samen door, onder meer om uitstapjes naar de film te maken.

“Het is heel serieus en ze verklaren eeuwige liefde voor elkaar,” vervolgde Victoria.

‘Er zou maar één meisje zijn dat Dylan mee wilde nemen naar het bal.

“Hun schoolvrienden denken dat het erg lief is en we wisten dat ze een verrassing hadden gepland tijdens het schoolbal.

“De avond was in volle gang toen we gebeld hadden om te zeggen dat Dylan en Amelie als koning en als koning waren gekozen. Ze vonden het allebei fantastisch. ‘

Een hartverwarmende stem

Wat een fantastisch en hartverwarmend gebaar van de andere kinderen op school. Het lijkt er zeker op dat Dylan en Amelie een geweldige tijd hadden op hun prom!

We willen een grote dank geven aan de studenten die Dylan hebben gestemd en Amelie verdienden prom king and queen!

Help ons door dit artikel op Facebook te delen, zodat het bekend wordt met dit briljante gebaar.