Koppel met kinderen breekt koffieautomaten open in Plopsaland en haalt het geld eruit

Koppel met kinderen breekt koffieautomaten open in Plopsaland en haalt het geld eruit

In het Belgische attractiepark Plopsaland De Panne is afgelopen weekend een Frans koppel met kinderen opgepakt. De vader en moeder hadden verschillende koffieautomaten in het park opengebroken voor het geld dat erin zat.

Wensbron

Sommige mensen kennen totaal geen schaamte. Gisteren nog plaatsten wij een artikel, waarin een video stond van iemand die de Wensbron in de Efteling had leeggerooft.

De volwassen man klom in de Wensbron, en begon muntjes te rapen. Omstanders wisten niet goed wat ze zagen en filmden de man. De Efteling reageerde geschokt op de beelden. Het geld in de Wensbron is namelijk bedoeld voor het goede doel en gaat naar Save The Children.

Plopsaland

Ook in Plopsaland was het afgelopen weekend flink mis. Een Franse vader en moeder bezochten het Vlaamse park enkele dagen achter elkaar.

Op camerabeelden is waargenomen dat de ouders van de kinderen meerdere koffieautomaten hadden opgebroken en de inhoud (muntgeld) in hun zakken stopten.

Dat je dit doet gaat natuurlijk alle perken te buiten. Erger nog was dat de kinderen moesten toekijken hoe hun ouders de automaten leegroofden.

Op heterdaad

De ouders werden afgelopen zaterdag op heterdaad betrapt. Medewerkers zagen hoe de man en vrouw automaten aan het forceren waren om de munthouders te legen.

Daarop werd de p0litie gebeld, die naar het park kwam en het koppel wist te overmeesteren. De kinderen stonden gewoon toe te kijken.

Op camerabeelden is te zien hoe de ouders meerdere dagen in het park zijn geweest en hoe zij tijdens elk bezoek automaten hebben geplunderd. Het is te bizar voor woorden. De ouders moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden, aldus de website Looopings.nl.

Scroll naar boven