Koppel geboren op dezelfde dag in hetzelfde ziekenhuis, tot oma schokkende waarheid verklapt

Er zijn enkele stellen die vanaf het moment dat ze elkaar ontmoeten, direct een connectie hebben. Of je nu in het lot gelooft of niet, er zijn veel voorbeelden van stellen die het gevoel hebben dat ze hun soulmate direct hebben ontmoet.

Jessica Gomes en Aaron Bairos gingen naar verschillende scholen in Massachusetts, maar het was pas toen ze via vrienden elkaar ontmoetten toen ze hun sterke band voelden. Het duurde niet lang of ze begonnen met daten. Na negen jaar daten, is het paar getrouwd.

Maar het was pas jaren na hun ontmoeting dat er iets werd onthuld over hun achtergrond dat hen allebei schokte, volgens NTD News.

Jessica zei dat ze voelde dat er iets anders was aan Aaron toen ze hem ontmoette. Hij was respectvol en hij maakte me aan het lachen, “zei ze, volgens het tijdschrift PEOPLE. “Hij maakt me nog steeds aan het lachen! Niemand anders kan dat. Vanaf het begin wisten we allebei dat we gemaakt waren voor elkaar.’

Het paar was verrast toen ze hoorde dat ze dezelfde verjaardag hadden.

“Ik geloofde hem eerst niet (Aaron) toen hij me vertelde dat hij dezelfde dag jarig was, het was gek, ik dacht dat hij een grapje met me uit probeerde te halen en me voor hem probeerde te winnen,” zei Jessica.

Maar nadat Jessica’s grootmoeder wat onderzoek had gedaan, ontdekte ze dat ze ook allebei in hetzelfde ziekenhuis waren geboren.Verdere onderzoek onthulde meer schokkende toevalligheden.

Het bleek dat Jessica en Aaron de enige baby’s waren die die dag in het ziekenhuis waren geboren, slechts twee uur uit elkaar. Omdat ze de enige baby’s in het ziekenhuis waren, hadden hun ouders hun kleintjes ontmoet en geïntroduceerd.

Blijkt dat 27 jaar geleden, toen ze baby’s waren, het stel elkaar voor het eerst had ontmoet. Deel alsjeblieft als je in het lot gelooft als het om liefde gaat.

Bron: PEOPLE