Een koppel is gearresteerd op verdenking van kindermishandeling nadat beelden waren opgedoken waarop te zien was dat ze een baby een shot wodka gaven. De veertien durende clip was genoeg reden voor de politie om een onderzoek te starten.

Shot vodka

Er is te zien dat de niet nader genoemde vrouw het drankje in de dop van een glas schenkt voordat ze het aan de peuter aanbiedt terwijl ze zijn hoofd achterover houdt. Er wordt gedacht dat het gaat om de moeder van het kunt. Ook is er een man te zien, vermoedelijk de vader, terwijl de sterke drank aan het kindje wordt gegeven.

Je kan je voorstellen dat er veel bezorgdheid werd geuit op de clip. Het duurde niet lang voordat de autoriteiten werden ingeschakeld. Inmiddels is er naar buiten gekomen dat er een vrouw en man zijn gearresteerd op verdenking van kindermishandeling.

Woordvoerder legt uit

Een woordvoerder zei over het incident: “Toen de agenten aanwezig waren, werden ze op de hoogte gebracht van de bezorgdheid over een kind op een adres in het gebied. Er werden maatregelen genomen om de betrokkenen te beschermen en later diezelfde dag werden een man en een vrouw gearresteerd op verdenking van kindermishandeling. Ze zijn inmiddels op borgtocht vrijgelaten en er loopt een onderzoek.”

BEKIJK OOK  Schokkend: Personeel laat gehandicapte vrouw uit vliegtuig kruipen

Hoewel de ouders op borgtocht zijn vrijgelaten, staat de baby nog wel onder zorg van de ouders. Wel kreeg het koppel honderden negatieve reacties nadat de video online was gedeeld.


Like it? Share with your friends!