Koop een kussen met het gezicht van je partner erop zodat je nooit alleen hoeft te slapen

Hoeveel hou je van je beste vriend? Of van je vriend(in)? Zou je de wereld over reizen om hen te helpen als ze in een noodsituatie verkeerden? Zou je ze jouw laatste stukje pizza geven? Ook al zou je vergaan van de honger?

Ik ook niet, maar ik zou wel willen dat hun gezicht op mijn kussen zou worden afgedrukt, zodat ik nooit meer alleen hoef te slapen.


Gelukkig voor mij, en voor jou, is die droom nu realiteit. Er zijn tegenwoordig kussens beschikbaar waar je de gezicht van je partner of beste vriend(in) op kan laten zetten. Daardoor kan je altijd lekker ontspannen slapen en voel je je nooit meer eenzaam.

Ga je op vakantie? Of in de trein naar je werk? Dankzij deze gepersonaliseerde kussens ben je nóóit meer alleen en kan je optimaal genieten van je welverdiende rust. Mij lijkt het in ieder geval een heel goed idee! Tag je partner of beste vriend(in) die dit artikel moet zien!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven