Koning Willem Alexander voor het eerst uitgejoeld op prinsjesdag

Presentatrice Sandra Schuurhof vindt het verbijsterend dat onze Willem-Alexander en koningin Máxima tijdens prinsjesdag werden uitgejoeld. Verbijsterend, vindt ze het.

Troonrede

Koning Willem-Alexander en Máxima werden gisteren na het voorlezen van de Troonrede uitgejoeld door aanwezig publiek. Sandra Schuurhof, royalty fan van SBS6 zei hier het volgende over: “Jazeker, boegeroep. Dat heb ik nog nooit meegemaakt bij Prinsesjesdag”.

Astrid Kersseboom benoemde de negativiteit tijdens het liveverslag op NPO 1. Ze zei over het incident: “Ik weet niet of u het hoort, maar hier staan mensen achter de hekken. Ze kunnen ze niet zo goed zien, maar ze kunnen wel heel goed boeroepen. Ik heb het écht nog nooit meegemaakt. Dat zegt echt wel iets over die tanende populariteit.”

TERUGKIJKEN: de troonrede van 2021

Volgens een nieuwste peiling van de NOS is naar voren gekomen dat de populariteit van het koningshuis tot een dieptepunt is gedaald. Een schamele 44% heeft nog maar vertrouwen in de koning. Dit staat in contrast met de algemene tevredenheid over de politiek. Ook zo laag.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven