Koning Willem-Alexander boos op Humberto Tan na flirten met Máxima

Koning Willem-Alexander heeft koningin Máxima een keetje moeten wegtrekken bij Humberto Tan. Dit deed hij nadat hij heel opzichtig met haar aan het flirten was. Dit schrijft Fiona Hering in de LINDA.

Echte romanticus

Koning Willem-Alexander is buitengewoon verliefd op Máxima. “Ze betekent alles voor mij. Mijn geluk thuis, mijn kinderen, álles heb ik dankzij haar, maar ze is ook nog eens een maatje en een sparringpartner”, vertelde hij in 2017 tijdens een interview.

Fiona Hering schrijft ook in de LINDA dat de koning een echte romanticus is. “In de koning blijkt dus een gevoelige romanticus te schuilen. Kijk alleen al naar het huwelijksaanzoek op het natuurijs van de vijver van Huis ten Bosch, en de vele bijzondere sieraden die hij zijn vrouw schonk.”

Maar daar hoort een kleine vorm van jaloezie bij. “Barack Obama viel ook als een blok voor Máxima’s charme, zo hebben we onder meer kunnen zien tijdens de herdenking van D-Day in Normandië in 2014. Dat moet de koning trots maken, al die mannen die graag rond zijn vrouw zwermen. Tot op zekere hoogte dan.”

Fiona ging toen verder over Humberto. “Toen de immer charmante Humberto Tan Máxima ooit na afloop van een officiële gelegenheid tijdens een onderonsje continu aan het lachen maakte, kwam de koning poolshoogte nemen, sloeg zijn arm om Máxima heen, voerde haar weg, en sprak de wijze woorden: ‘Maar ze is míjn vrouw.'”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven