Kogelvrij vest testen op huisfeestje gaat fout: moeder overhoop geknald

Kogelvrij vest testen op huisfeestje gaat fout: moeder van 3 kinderen overhoop geknald

Sommige mensen hebben het wiel helaas niet uitgevonden. Een Franse vrouw van 47 jaar leek het tijdens een huisfeestje een uitstekend plan een kogelvrij vest te testen. Vol goede moed trok ze het vest aan. Toen mocht er iemand op haar vuren. Dat ging fout.

Lichaam gevonden

Lokale media melden het stoffelijk overschot te hebben aangetroffen bij een parkeerplaats. Luguber genoeg werd het door een vuilnisman gevonden tegenover een begraafplaats. De vrouw, een moeder van drie kinderen, was in haar buik geknald.

Niet veel later hebben de autoriteiten twee mannen aangehouden. Het gaat om een man van 55, die tijdens het vesttesten het bewuste schot gelost zou hebben, en een jongen van 18 jaar. Wat zijn rol in het geheel is, is momenteel niet duidelijk.

Het parket verduidelijkt in een verklaring: ,,Dit zijn kennissen van het slachtoffer, ook woonachtig in de stad, die de avond met haar doorbrachten in het huis van de oudste.”

Heel feestelijk

De eerste bevindingen maken duidelijk dat er een spetterend huisfeest had plaatsvonden in het huis van de 55-jarige man. Op gegeven moment was de sfeer zo jolig dat er geopperd werd om een kogelvrij vest te testen.

De vrouw zou hierbij zelf het vest hebben aangetrokken en mensen gevraagd hebben of ze op haar wilden schieten. Dat is dus flink misgegaan.

De 18-jarige jongen zou verklaard hebben dat iedereen enthousiast was over het testen van het vest. De 55-jarige man is nog niet toegekomen aan het afleggen van een verklaring.

Scroll naar boven