Ze knipt een paar keer in haar BH om een vervelend kleding probleem op te lossen. Geniaal!

Soms lijkt het alsof kledingontwerpers nog nooit een echte vrouw hebben ontmoet..

Neem nu de laag uitgesneden ruggen die op dit moment helemaal de trend zijn. Wie kan zo’n jurk of shirtje nou dragen zoals het model op de foto?! Je moet besluiten géén BH aan te doen ofzo?

Nou, ik kan je verzekeren dat het overgrote deel van de vrouwen nog liever in een K3 trui met glitters naar buiten gaat dan een dag zonder BH buiten de deur door te brengen.. Geen ontwerper die over dit probleem heeft nagedacht.

Wanneer je wel een BH aandoet is deze op je rug duidelijk zichtbaar en gaat het leuke effect van de jurk of het shirt verloren.

Je kan natuurlijk besluiten om een andere jurk of shirt te kiezen en deze trend alleen voor de vrouwen te laten die een BH-loze-look als een heldin rocken. Maar ik geef niet zomaar op! Tijd voor een goede dosis gezonde vrouwelijke genialiteit!

Ray Lee helpt ons allemaal uit de brand met haar oplossing voor dit probleem! In de volgende video laat ze zien hoe je een gewone BH omtovert tot een BH die het perfect doet bij een kledingstuk met een open rug.

Een paar keer knippen, naald en draad erbij, en klaar! De BH geeft voor de meeste vrouwen voldoende ondersteuning en het effect op je rug is indrukwekkend! Het is makkelijker dan je denkt!