Knallende ruzie bij grootste LLDL-mismatch: “Je bent géén man!”

LLDL mismatch

De tv-show Lang Leve de Liefde, vaak afgekort als LLDL, staat bekend om zijn ongemakkelijke momenten. Ondanks dat slaagt het programma erin om in bijna 7% van de gevallen een passende koppel te vormen. Dit is een opmerkelijk hoog percentage, vooral in vergelijking met de schamele 0,6% succesrate van het vergelijkbare televisie programma First Dates.

LLDL Mismatch

Het is werkelijk mooi om te zien hoe twee individuen in zo’n korte tijd gevoelens voor elkaar kunnen ontwikkelen, of juist elkaars haren eruit kunnen trekken. Het is maar net hoe je het bekijkt. Echter, het is vooral het leedvermaak dat veel kijkers elke avond opnieuw naar dit programma trekt.

Velen vragen zich af hoe de programmamakers in godsnaam de deelnemers selecteren, aangezien er vaak koppels zijn die totaal niet bij elkaar lijken te passen en soms zelfs in conflict raken. Zou het voor de kijkers zijn, of zijn de makers echt overtuigd van de koppels?

Sanne VS Clenana

Een van de meest opmerkelijke voorbeelden van een mismatch in LLDL wordt binnenkort uitgezonden. Sanne, die een hekel heeft aan mannen met gescheurde jeans en beslist niet wil dat hun afspraakje verlengd wordt, botst frontaal met Clenana. De onenigheid mondt uit in een complete ruzie.

Hij is juist een fan van dergelijke broeken. Sanne voelt de behoefte om haar afkeer meermaals uit te spreken, wat uiteindelijk Clenana tot het uiterste drijft. Dit escaleert in een hevige ruzie, waarna beide deelnemers besluiten elkaar nooit meer te willen ontmoeten of spreken. Wil je de clip terugzien? Dat kan HIER! 

Wat vind jij? Is dit incident de grootste mismatch die het programma ooit heeft gezien? Laat het ons vooral weten in een reactie op onze Facebookpagina! We zijn erg benieuwd naar jouw mening.

Scroll naar boven