Kleine 4-jarige bereidt zich voor om te dansen, weet vervolgens harten te veroveren met haar dans

Kijken naar danswedstrijden voor kinderen is heel leuk. Soms is het moeilijk te geloven hoe goed de jongeren zijn, zo is ook het geval bij deze vierjarige Ella Dobler.

Ze is zo’n kleine zonnestraal! Dankzij haar familie die haar uitvoering in de Rainbow National Dance Competition, Tampa, FL heeft opgenomen en later op YouTube heeft geplaatst, kan nu de hele wereld getuige zijn van haar talent.

Het is één van de leukste dansroutines die we ooit hebben gezien en het is iets dat iedereen kan waarderen.

Zelfs als je geen kinderen hebt, maakt het niet uit. We dagen je uit om de video te bekijken en proberen niet te glimlachen. Het is vrijwel onmogelijk.

klein meisje danst

Ella koos ook een mooi nummer voor de routine.

Het is een solo-pianoversie van het nummer “Heaven is a Place on Earth” van Belinda Carlisle, en het bleek de perfecte selectie te zijn.

Aan het begin van de video zien we Ella vrolijk van achter de gordijnen naar het midden van het podium lopen terwijl haar vrienden en familie haar allemaal aanmoedigen.

Het is geweldig dat ze zoveel mensen heeft om haar te ondersteunen.

Veel van haar bewegingen komen overeen met de tekst van het lied.

Bijvoorbeeld, tijdens het deel dat zegt: “Als ik me alleen voel, reik ik naar je”, gooit Ella haar handen in de lucht alsof ze naar liefde reikt. Het is super schattig.

meisje reikt uit naar hemel

De hele routine werd perfect gechoreografeerd door haar dansinstructeurs, Alexandra Tirado, en Ashley Massicotte bij New Level Dance Company.

Ella is echt een kleine talent.

Bekijk de video hieronder en laat je reactie achter op Facebook

DEEL dit met je vrienden en familie.