Klein kindje om het leven gekomen op kinderopvang in Brabant

Klein kindje overleden op kinderopvang in Brabant

Zeer droevig nieuws. Zojuist is bekend geworden dat op kinderopvangboerderij ’t Goudvisje in Empel een klein kindje om het leven is gekomen. 

Hoewel er momenteel nog niet veel duidelijk is, is de speelplaats van de kinderopvang afgeschermd door de hulpdiensten.

Rond 14.30 uur kwamen de hulpdiensten in grote getale naar de kinderopvang. Daar is geprobeerd een kind te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten.

Kinderen ophalen

Het nieuws is pas net binnen, dus veel informatie is er momenteel nog niet verstrekt. Omroep Brabant meldt dat ouders van kinderen is gevraagd hun kinderen meteen te komen ophalen.

Dagblad De Stentor heeft getracht een van de ouders die zijn zoon kwam ophalen en na tien minuten pas weer naar buiten is gekomen, te vragen wat er gaande is.  De vader wenste echter geen antwoord te geven en zei: ”Ik vertel helemaal niets”, zo meldt De Stentor.

Op het terrein zijn veel hulpdiensten, waaronder ook een traumahelikopter. Op dit moment wordt er forensisch onderzoek gedaan.

Opvang

Op de kinderopvangboerderij worden baby’s, peuters en schoolkinderen tot en met 13 jaar opgevangen. De opvang heeft een binnen- en buitengedeelte.

Scroll naar boven