Kledingwinkel in Baarle opent 250 meter verderop om coronasluiting te omzeilen

Sinds woensdag moesten vrijwel alle winkels dicht en daarom heeft een kledingwinkel bij de grens van België gaat deuren opnieuw geopend, maar dan 250 meter verder (in België).

Het is voor bijna elke ondernemer in Nederland verschrikkelijk dat het coronavirus ons land zó in zijn greep heeft en dat geldt ook bij de kleding winkel ‘Dominique Mode’ in dat op de Désiree Geeraertstraat in Baarle-Nassau is gevestigd.

,We zagen het natuurlijk aankomen dat we onze deuren moesten sluiten, maar toch moest ik wel even een traantje wegpinken toen ik daarnet de deur op slot draaide” laat de winkel op hun Facebookpagina weten.

,,Normaal gezien is dit de leukste tijd van het jaar met alle mooie outfits die de winkel uitvliegen en alle bijzondere cadeaus die wij voor jullie in mogen pakken maar nu moeten we op slot. Heel verdrietig maar het moet.”

Winkel op de Belgische grens

De verandering ging snel en deze vrijdag (gister) konden mensen alweer vrolijk shoppen bij de winkel. Ze hebben zich tijdelijk in België gevestigd want daar gelden andere coronaregels. “Dit is 250 meter van onze bestaande winkel en is dus héél vlakbij”, laten ze weten.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven