Klaploper trots op uitkering: ”Gaan jullie maar lekker werken voor je hongerloontje”

Klaploper trots op uitkering: ''Gaan jullie maar lekker werken voor je hongerloontje''

Sommige mensen zitten gedwongen thuis, omdat ze vanwege bepaalde omstandigheden niet aan het werk kunnen. Er zijn echter ook mensen die ontzettend trots zijn op hun uitkering, en er ook geen moeite mee hebben om werkenden een trap na te geven.

Zoals gezegd zijn er mensen, die dolgraag aan het werk willen. Vanwege medische of andere redenen is dit niet mogelijk. Er bestaan ook mensen die notoire werkweigeraars zijn, en werkschuw zijn.

Uitkering

In onderstaande video zien we een man, die er bewust alles aan doet om niet aan het werk te gaan. Sterker nog, hij haalt ook flink uit naar werkende mensen.

Hij begint met te zeggen dat hij volgende week ‘al zijn subsidies krijgt’ en drie dagen daarna zijn uitkering. ”Gaan jullie maar lekker werken!”

”Lekker werken, en ik slaap lekker uit tot 12.00 uur, 11.00 uur. Misschien wel tot 15.00 uur. Ha, ha ha. F*ck jullie allemaal!”

Hongerloontje

De man is nog naar klaar met zijn tirade. Hij lacht ook om mensen die voor een ‘hongerloontje’ gaan werken. ”Ha, ha. Met je vaste baan.”

Hij vindt dat werkende mensen ‘hun baas in de k*nt moeten nemen’. ”Ik hoef helemaal niet te werken. Ik zie eruit hoe dat ik eruit wil zien, maar ik hoef niet te werken.”

”Representatief! Ik hoef nooit te werken. Ik werk nooit, ik hoef nooit te werken. Je leeft maar een keer. Leve de uitkeriiiing.”

Zijn uitkering heeft hem ook wat mooie budget-tattoo’s bezorgd. Want ja, werkende mensen kunnen dus wel iemand betalen die kan tatoeëren. De tandarts zou overigens ook geen overbodige luxe zijn. Maar dat kost geld. 

Scroll naar boven