Klant eist waarschuwing om werknemer met speciale behoeften, maar dan komt de eigenaresse in actie

Amanda Cartagine is zoveel meer dan een ondernemer. Ze is een moeder van een kind met speciale behoeften, een voorstander van de gemeenschap en ook een baas voor veel tevreden werknemers.

Daarom, toen Amanda vernam dat één van haar werknemers door een klant werd lastig gevallen, wist ze dat ze moest handelen.

Het is gebruikelijk in de dienstensector om dergelijke problemen recht te zetten door te zeggen “de klant heeft altijd gelijk”. Natuurlijk heeft de klant niet altijd gelijk, en toen Amanda hoorde wat er in haar restaurant had plaatsgevonden, wist ze meteen wat haar te doen stond.

Ze besloot om actie te ondernemen tegen een persoon die probeerde haar werknemer belachelijk te maken wegens zijn speciale behoeften..

Als moeder van een kind met het syndroom van Down weet Amanda dat mensen met speciale behoeften vaak wat meer tijd nodig hebben om bepaalde taken en verantwoordelijkheden onder de knie te krijgen. Als ze het echter eenmaal hebben gedaan, zijn de mogelijkheden eindeloos!

Volgens WYFF News, legde Amanda uit dat haar zoon de inspiratie is achter het inhuren van zo’n grote populatie gehandicapte mannen en vrouwen om in haar restaurant te werken.

“Wij, ouders van kinderen met speciale behoeften worden altijd geconfronteerd met het wegnemen van barrières, stigma’s, en moeten andere mensen leren dat onze kinderen meer op hen lijken dan ze denken …” zei ze.

“Als je het geduld hebt om ze hun tijd te laten nemen en te leren in hun tempo iets uit te leggen, zijn ze niet te stoppen.”

Een moederlijke figuur, Amanda probeert haar werknemers te bewaken alsof ze familie zijn. Het nieuws dat een klant één van haar medewerkers zich waardeloos liet voelen, maakte haar woedend.

Volgens rapporten had de klant de medewerker gevraagd om de sla bij te vullen. Het was echter niet iets dat de jongen had geleerd om te doen, want elk lid van het personeel van Pizza Inn had een specifieke verantwoordelijkheid.

Amanda’s unieke manier om haar bedrijf te runnen was echter niet goed volgens de klant en hij viel vervolgens de werknemer, de manager en anderen aan.

“Mijn manager legde de situatie privé aan hem uit:” Dat is niet zijn taak. We hebben hem hiervoor opgeleid en er zijn speciale omstandigheden, ‘en de klant was nog steeds niet tevreden,’ zei Amanda.

Jammer genoeg was dat niet het einde van alles. Voordat hij het restaurant uit stormde, schreeuwde de ontevreden klant dat Pizza Inn een bord aan de buitenkant moest hangen om andere mensen te waarschuwen voor de gehandicapte werknemers van het restaurant.

Dus, Amanda deed wat zij dacht wat ze moest doen…

Ze zag het bord als de perfecte manier om haar werknemers te beschermen en hen zich gewaardeerd te laten voelen, terwijl ze tegelijkertijd een duidelijke boodschap stuurde aan iedereen die de wereld niet door dezelfde ogen zag.

“Zij zijn zoals mijn kinderen, en het maakte me boos. Ik wilde iets doen dat niet grof was, maar mijn punt duidelijk maakte, “zei ze.

Je kunt meer zien over Amanda’s fantastische bord hieronder:

We moeten zeggen dat we het besluit van Amanda volledig ondersteunen, evenals haar benadering van het runnen van haar restaurant! Als je denkt dat Amanda het juiste heeft gedaan, laat het ons dan weten in de comments en deel dit artikel om je steun te tonen!