Klaas Otto onthult krankzinnige leugen van Rachel Hazes

Klaas Otto onthult krankzinnige leugen van Rachel Hazes

Groot nieuws over Rachel Hazes. Klaas Otto, de man waarvan iedereen dacht dat Rachel een kortstondige romance met hem had, beweert helemaal nooit een relatie met haar gehad te hebben. Op YouTube vertelt hij dat ze ‘alleen vrienden’ waren.

Vorig jaar domineerde het nieuws vele krantenkoppen. Voormalig No Surrender leider Klaas Otto en Rachel Hazes waren een koppeltje.

Weekblad Story betrapte het stel en deed navraag bij Rachel. ”We hebben het gezellig samen”, gaf Rachel toe. ”Laat ik het daarop houden. Wat de toekomst brengt moeten we afwachten.”

Drie weken

Na een week of drie werd bekend dat Klaas weer terug was gegaan naar zijn ex-vriendin Gracia Kraus. Die zou Rachel ook nog wat onaardige dingen hebben gestuurd.

Rachel was destijds kapot van verdriet. Ze nodigde toen ook nog Klaas’ dochter Melissa uit voor een hapje en een drankje. ”Hoop dat er nog vele mogen volgen”, schreef ze toen op Instagram.

Alleen maar vrienden

Maar nu beweert Klaas Otto dat Rachel en hij helemaal nooit een koppeltje hebben gevormd. ”Ik ken haar al heel lang”, zo vertelt hij op YouTube.

Klaas stelt dat Rachel en hij een paar keer met elkaar hebben afgesproken. ”Twee keer een uurtje op het terras, een middag bij de voetbal en vijf nachten in mijn eentje op haar zolder geslapen. Is dat een relatie? Voor mij niet”, zo beweet Otto in de video.

Dronken

Het is een opmerkelijk verhaal, want Rachel bevestigde destijds dat zij en Klaas een relatie met elkaar hadden. Klaas stelt dat Rachel al die tijd geweten heeft dat ze slechts vrienden waren.

Toch steekt hij de hand ook in eigen boezem. ”Ik was dronken op een feestje en toen riep ik ineens spontaan: dit is mijn meisje.”

Maar, zo voegt hij eraan toe: ”Dat had net zo goed over mijn oma of nichtje kunnen gaan. Ik ben een levensgenieter, altijd ook geweest. Maar van een relatie was echt geen sprake.”

Video?

Het is een opmerkelijke onthulling. Zeker gezien het feit dat Andries Jelle de Jong het ‘koppel’ een jaar geleden aan een interview onderworp.

Daarin beweert Rachel onder meer dat Klaas haar ‘verkering’ heeft gevraagd. De video die hierover is opgenomen kun je hieronder bekijken:

 

Over de auteur