Kirk Douglas viert zijn 102e verjaardag naast zijn geliefde vrouw Anne Buydens(99)(2 minuten lezen)

Blijvende liefde klinkt tegenwoordig misschien als iets uit sprookjes. Maar het bestaat nog, zo laat Kirk Douglas en zijn lieve vrouw Anne Buydens zien. De twee onafscheidelijke tortelduifjes zijn al 64 jaar getrouwd en hebben onlangs de 102e verjaardag van Kirk gevierd.

Kirk Douglas is één van de laatst overgebleven sterren uit de Gouden Eeuw van Hollywood. Zijn carrière bestaat al tientallen jaren en zijn talenten strekken zich uit van producer tot regisseur en auteur met tien romans en memoires op zijn naam.

Kirk’s liefdevolle familie zorgde ervoor dat zijn 102e verjaardag van de legendarische acteur werd gevierd en bracht hulde aan hem op sociale media.

Acteren is iets wat iedereen in de familie Douglas wel kan, met de oudste zoon Michael Douglas misschien wel de bekendste van de vier kinderen van Kirk. Michael’s vrouw, actrice Catherine Zeta-Jones, gebruikte haar Instagram-account om haar schoonvader gefeliciteerd te wensen. Ze plaatste een emotionele eerbetoon aan de legendarische Hollywood-ster en publiceerde onlangs een video van hem op haar Instagram-account, dansend met haar zoon Dylan. Ondertussen speelt haar dochter Carys piano en zingt ‘Beautiful’, door Christina Aguilera.

“Gelukkige 102e verjaardag voor de mooiste man. We houden van je Kirk, “schreef ze onder de video.

Ondertussen heeft Kirk’s kleinzoon Cameron Douglas ook de verjaardag van zijn grootvader gevierd via sociale media. Hij plaatste een throwback-foto van hen beiden, met als bijschrift:

“Hartelijk gefeliciteerd met de heren van een heer, met een echt hart van goud 💛 We Love you Pappy! # 102 ”

Vorig jaar vierde Michael Douglas de verjaardag van zijn vader in een emotionele toespraak toen hij een award won.

“Mijn vader is hier,” zei hij. “Over een maand is Kirk 102 jaar oud! Het betekent zoveel voor me, pap, dat je hier vandaag bent. Bedankt voor je advies, inspiratie en ik zeg het eenvoudig en met heel mijn hart: ik ben zo trots om je zoon te zijn. ”

Kirk Douglas werd geboren in 1916. Het was ook het jaar dat Woodrow Wilson werd verkozen tot zijn tweede termijn als president. Ondertussen werd Jeannette Rankin verkozen tot congres in de staat Montana, waardoor zij de eerste vrouwelijke vertegenwoordigster werd. Vrouwen zouden echter pas vier jaar later het landelijke kiesrecht krijgen.

Laten we dit allemaal delen zodat we deze legendarische Hollywood-ster een fantastische 102e verjaardag wensen!

Bron: Instagram

Wat vind jij? Reageer hieronder