Kindje valt van grote hoogte uit raam van flatgebouw in Amsterdam

Op een kleine groep asielzoekers in Ter Apel staat momenteel geen maat meer. Sterker, zij veroorzaken steeds meer ellende door winkels leeg te plunderen. Getroffen maatregelen hebben geen nut, blijkt uit onderzoek van de NOS.

Vreselijk nieuws vanuit Amsterdam. Hier is vanmiddag een jong kindje rond 16.15 uur uit een raam van een woning op de vierde etage van een flatgebouw op de Bos en Lommerweg gevallen. Het kindje is zeer ernstig gewond, zo meldt de politie.

Het is momenteel nog onduidelijk hoe het kind überhaupt uit het raam kon vallen en waar de ouders zijn. Volgens enkele getuigen heeft het kindje een tijdje op straat gelegen, zo valt te lezen bij De Telegraaf.

Gereanimeerd

De politie is op zoek naar getuigen die het ongeluk hebben zien gebeuren, of naar mensen die meer kunnen vertellen over de toedracht. Het slachtoffertje is gereanimeerd op straat en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Er wordt geen informatie verstrekt over de exacte verwondingen maar we hopen met heel ons hart dat het goedkomt.

Scroll naar boven