Kindervoetbalwedstijd ontspoort: ouders steken op elkaar in

Kindervoetbalwedstijd ontspoort: ouders steken op elkaar in

In het Brabantse Dinteloord is een jeugdvoetbalwedstrijd vanmiddag volledig ontspoord. Om de een of andere reden ontstond er een flinke knokpartij. Mensen werden gestoken en volwassenen hebben zelfs een kind in elkaar gemept. 

Massale knokpartij

Het gebeurde allemaal bij de wedstrijd VV Prinsenland – RKVV Roosendaal. Volgens Omroep Brabant was het al vanaf het begin van de wedstrijd hommeles.

Ouders zouden voetballertjes opgehitst hebben en uitten non-stop kritiek op de scheidsrechter. Aan het einde van het duel ging het echt fout, toen er langs de zijlijn een enorme knokpartij ontstond. Daar waren 15! volwassenen bij betrokken. Ook de spelertjes bemoeiden zich ermee.

Jongen met mes

Een vrouw die de kinderen probeerde tegen te houden werd in haar rug gestoken. Een lid van VV Prinsenland zegt dat de jongen die het mes bij zich had, het broertje was van een speler van RKVV Roosendaal. De jongen zou zich tijdens het duel al ‘vervelend’ hebben gedragen.

Hoe het zo uit de hand kon lopen? Een supporter spuugde naar de scheidsrechter en liet zien dat hij een mes bij zich had. Daarop dook iedereen op elkaar. Na de knokpartij langs de lijn, zou het robbertje vechten zijn doorgezet in de kantine.

De politie laat weten dat er een melding is binnengkomen van een incident op het sportcomplex. Zij bevestigen ook dat er een vrouw gewondgeraakt is.

Voor zover bekend is er niemand aangehouden.

Scroll naar boven