Kinderkoor zingt ‘Bohemian Rhapsody’, waardoor iedereen kippenvel krijgt

Ongeacht je leeftijd, heb je waarschijnlijk gehoord van de band Queen. Freddie Mercury had zo’n herkenbaar en uniek geluid. Hun muziek omvat veel generaties en er is geen nummer dat zo herkenbaar is als Bohemian Rhapsody.

Verschillende artiesten hebben hun eigen covers van dit klassieke nummer uitgebracht, maar geen enkele is zo angstaanjagend mooi als deze. Een kinderkoor heeft onlangs een acapella-versie van Bohemian Rhapsody op Georgia’s Got Talent uitgevoerd. Deze tieners zijn uiteindelijk in de halve finale beland.

De lichten begonnen te dimmen toen ze het podium betreden. De juryleden en het publiek wisten niet wat ze konden verwachten. Het publiek begon de opwinding en anticipatie te voelen. Zodra het nummer begint, kun je bijna de shock en het ontzag voelen dat ze ervaren. Het nummer wordt vervolgens een tandje hoger geschopt. Het publiek komt er echt in. Je kunt vertellen dat ze meer dan onder de indruk zijn. Het talent dat deze tieners bezitten is heel verrassend.

Tijdens hun optreden worden de juryleden duidelijk weggeblazen door hun energie. De muziek en lichten dragen bij aan de atmosferische weergave. Aan het einde van het nummer kun je zien hoe opgewonden de juryleden zijn. Je kunt zien dat deze kinderen echt alles geven. Muziek is belangrijk voor hen.

Het beste deel is dat ze het laten lijken alsof het niets is. Hun moeiteloze talent is fascinerend. Nu weet je waarom ze het tot dit punt hebben gehaald. Na deze verbluffende prestaties, betwijfel ik of dit de enige keer is dat we ze zien optreden. Bekijk hun optreden hieronder:

Heb je hiervan genoten? Laat het ons weten! Voel je vrij om het door te geven aan je medemuziekliefhebbers.