Kinderen van de onlangs overleden moeder schrijven een hilarisch overlijdensbericht voor de eerste persoon..

Overlijdensbrieven zijn nooit leuk om te schrijven …

Natuurlijk, het verliezen van iemand van wie je houdt, laat een gat achter dat nooit goed zal worden gevuld, maar dat betekent niet dat je geen eigenzinnige manier kunt vinden om hun geheugen te eren. In ieder geval, dat is precies wat de kinderen van Sybil Marie Hicks deden.

Een recente overlijdensbrief gepubliceerd in The Hamilton Spectator bood een kijkje in het leven van Sybil, geschreven door haar kinderen in een first-person-stijl.

Natuurlijk, het is anders, maar het zorgt zeker voor een mooie afscheid …

Als het overlijdensbericht in kwestie weergeeft hoe Sybil in het leven was, kan ik alleen spijt betuigen dat ik haar niet heb mogen ontmoeten. Ze klinkt inderdaad als een echte vrouw.

“Het doet me pijn om het toe te geven … maar ik, mevrouw Ron Hicks uit Baysville, ben overleden. Ik ging vredig langs met mijn oudste dochter, Brenda, naast mij op 2 februari 2019 om 20.20 uur “begint het.

“Ik laat mijn liefhebbende echtgenoot, Ron Hicks, achter, die ik vaak liefkozend een ‘paarden-kont’ noemde.

“Ik heb ook mijn kinderen achtergelaten die ik in de loop der jaren heb getolereerd; Bob (met Carol) mijn oudste zoon en ook mijn favoriet. Brian (met Ginette), die de favoriete Oreo-koekje was, Brenda AKA “Hazel”, die zou rennen om de badkamers schoon te maken toen ze hoorde dat het gezelschap eraan kwam. Barbara (met Gordon) de altijd Miss Perfect en uiteindelijk Baby Bruce die geen zelfgemaakte kalkoensoep wilde eten omdat hij niet alert wilde zijn op zoek naar botten terwijl hij at.

“Ik zal mijn liefste kleinkinderen missen; Caitlin, Megan, Joel, Issac, Mason, Rachel, Annie, Emma, ​​Harrison, Clark, Choe, Orion, Griffin … worden de ongelooflijke mensen die ze moeten zijn.

“Ik studeerde cum laude af aan de Waterdown High School terwijl ik mijn glimmende, heldere zadels aanhad. Ik ben later afgestudeerd aan de Hamilton General Hospital School Nursing-klas van 1975B – Beste klas OOIT!

“In 1972 laadden Ron en ik de auto met de 5- B’s en reden naar het noorden om een ​​schoolbusbedrijf te runnen gedurende meer dan 20 jaar in Baysville, Ontario. Ik was actief horticulturalist, lid van de Eastern Star en lid van de Lion’s Club in Baysville.

“Ik heb eindelijk het hete lichaam dat ik altijd al heb gewild … gecremeerd.

“Zeg alsjeblieft gedag en vier mijn geweldige leven met mijn man en zijn speciale vriendin Dorothy die nu liefdevol voor de ezel van mijn paard zorgt.

“Voor degenen onder u die zich afvragen wie mij heeft geholpen dit te schrijven … het was niet mijn man, het was niet mijn oudste en het was ook niet mijn jongste …

“Bedankt allemaal voor het delen van mijn leven met mij. Ik ga naar de boei en terug zwemmen.

“Love, Sybil”

Nou, dat is zeker een manier om een geliefde te herinneren!

Als dit een lach op je gezicht tovert, deel het artikel dan op Facebook met je familie en vrienden.

Bron: The Hamilton Spectator