Kind omgekomen in woning Emmeloord, hond meegenomen

Kind omgekomen in woning Emmeloord, hond meegenomen

In Emmeloord is vanmorgen vroeg een klein kind om het leven gekomen. Wat er precies gebeurd is, kan de p0litie momenteel nog niet vertellen. Er is een uitgebreid onderzoek ingesteld bij de woning waar het gebeurd is.

Kindje

Rond 09.00 uur kwam er een telefoontje binnen bij de hulpdiensten. Locatie: de Staalstraat in Emmeloord. Men rukt uit naar de polikliniek van het Antonius Ziekenhuis. Ook een traumahelikopter wordt opgeroepen, die een specialistisch team afzet.

Uren later wordt duidelijk dat een klein kind het leven heeft gelaten. Meer wil de p0litie niet vertellen. De hele dag is een team van de Forensische Opsporingsdienst in de polikliniek.

Bij de bewuste woning aan de Staalstraat, wemelt het van de hulpdiensten. Meerdere politiebusjes en auto’s staan in de straat, terwijl ook hier de Forensische Opsporing aanwezig is. Er is eveneens een hondengeleider bij betrokken. Wat hij doet, wordt iets later duidelijk.

Buurt

In de buurt heeft men geen idee over wat er gebeurd is. In de loop van de middag komen steeds meer bewoners van flats aan de Staalstraat thuis van hun werk.

Bij een van de flatwoningen staat het vol met p0litie. Ze onderzoeken een woning en bezoeken tientallen appartementen van twee flats. Maar niemand wordt aangehouden.

Arbeidsmigranten

Omwonenden weten te vertellen aan De Stentor dat er een jong stel woont in de flatwoning op de begane grond. Zij hebben in het voorjaar een baby gekregen.

Wat opvalt, is dat er een hond is meegenomen. Of het dier betrokken is bij wat er gebeurd is, is niet duidelijk. Wel wil de p0litie kwijt dat er niemand is aangehouden.

De buurt blijft vol vragen achter. In de bewuste flat wonen veel arbeidsmigranten, die onderling nauwelijks contact met elkaar hebben. In de ochtend gaan ze naar hun werk, om aan het eind van de middag weer thuis te komen. Het enige dat deze mensen zien, is een hoop politieagenten.

Scroll naar boven