Kind (8) krijgt al twee jaar geen cadeautjes om bizarre reden

Kind (10) krijgt al twee jaar geen cadeautjes om bizarre reden

Een jongetje van 8 jaar de Verenigde Staten krijgt al twee jaar lang geen cadeautjes meer. Niet wanneer hij jarig is en ook niet met de feestdagen. De reden hiervoor is nogal vreemd.

Fortnite

De jongen is verslaafd aan het spel Fortnite. Hij kreeg van zijn oom een Nintendo Switch om op te spelen en zijn oma was twee jaar geleden zo lief om haar creditcard uit te lenen zodat de jongen er een ‘gevechtspas’ voor het spel mee kon kopen. Maar het jochie bleef maar aankopen doen met de creditcard.

https://www.ladbible.com/community/kid-christmas-present-repays-fortnite-bill-565229-20221216

Telkens wanneer de oma om uitleg vroeg, zei het jongetje dat het ‘een fout’ was. De rekening liep uiteindelijk op tot 300 dollar, zo is te lezen op Ladbible.

De vader van de jongen wilde/kon zijn moeder het geld niet terugbetalen en dus werd er een andere manier verzonnen. Het jongetje heeft al twee jaar geen cadeautjes gekregen.

“Normaal besteden we tussen de 25 en 50 dollar aan cadeaus voor hem voor zijn verjaardag en voor kerst. Als we uitgaan van zo’n 40 dollar, dan krijgt hij over twee jaar pas weer cadeaus.”

Verantwoordelijk gedrag

Op de vraag of het echt nodig is om het kind vier jaar lang te straffen zegt de vader van de jongen: “Hij moet leren zich verantwoordelijk te gedragen.”

Scroll naar boven