Kim eet een lekkere Domino’s pizza maar schrikt zich wezenloos als ze naar de doos kijkt

Kim eet een lekkere Domino's pizza maar schrikt zich wezenloos als ze naar de doos kijkt

De 33-jarige Kim Ellis bestelde onlangs een pizza bij het beroemde Domino’s. Die was erg lekker, maar toen ze de doos wilde weggooien, had ze het gevoel dat ze ‘aangestaard’ werd. Wat bleek? Kim dacht de zoon van God in de doos te zien.

Kim eet een lekkere Domino's pizza, maar schrikt zich wezenloos als ze naar de doos kijkt

Ellis, uit Cornwall (Engeland) besteld een pizza salami en at deze samen met haar vriend op. Toen ze de doos weggooide, meende ze het gezicht van Jezus te herkennen.

Tegen The Mirror omschrijft ze wat ze zag. ”Ik moest twee keer kijken. De vorm had alle kernmerken van Jezus’ gezicht. Ik zag een duidelijk hoofd, ogen, haar en zelfs een baard. Ik stootte mijn vriend aan en vertelde hem dat ik aangestaard werd door Jezus.”

Niet gelovig

Het feit dat Kim werd bekeken door Jezus, beangstigt haar. ”Ik ben niet gelovig, dus ik vraag me af wat hij in mijn huis komt doen. Misschien is het wel een teken, want ik heb best veel gezondigd. Het is moeilijk om helder te denken na deze gebeurtenis.”

Haar vriend was overigens de leukste thuis. ”Die begon te lachen en vertelde zijn ouders dat we een pizza gegeten hebben met Jezus.”

Scroll naar boven