Kim (19) debuteert in ‘natuurfilm’ met 4 mannen, haar vader reageert onder de video

De 19-jarige Kim uit het Verenigd Koninkrijk debuteerde onlangs in een ‘natuurfilm’ waarbij ze zich door vier mannen liet verwennen. De video werd geplaatst op een bekende website, waar niemand minder dan haar vader reageerde in de comments.

De industrie

Het klinkt te bizar voor woorden, maar Kim vertelt over dit pijnlijke moment in een interview met Daily Star. Ze schaamt zich ontzettend.

Kim is ongeveer een jaar actief in de industrie. ”Ik houd enorm van de daad en ben er door gefascineerd. Net na mijn 18e verjaardag besloot ik de stoute schoenen aan te trekken.”

”Ik meldde mezelf aan bij een casting bureau, en mocht langskomen voor een ‘auditie’. Ik was zenuwachtig, want voor het oog van de camera is toch wel even iets anders dan in je slaapkamer.”

”Gelukkig ging het goed. De man waarmee ik het moest doen was ontzettend ervaren en stelde me op mijn gemak. Hij wist precies wat hij moest doen.”

Vier mannen

Na die keer krijgt Kim een contract. Inmiddels heeft ze vijf keer meegedaan aan een scene. Ze wil echter experimenteren en zegt ja tegen een aanbod om het met meerdere mannen te doen.

Kim (19) debuteert in 'natuurfilm' met 4 mannen, haar vader reageert onder de video

Zo gezegd zo gedaan, al was het niet zo gemakkelijk als dat het wellicht lijkt. ”Vier mannen is veel. Misschien wel een beetje te veel.”

”Ik had het nog nooit gedaan met zoveel mannen en je moet proberen om iedereen evenveel aandacht te geven. En dan is het ook nog de bedoeling dat je rekening houdt met standjes in verband met de camera.” ”Alles moet te zien zijn, zeg maar.”

Vader reageert

Nadat de video door de productie in elkaar is gezet en wordt geplaatst op een bekende website, kijkt Kim haar eigen video terug.

Wanneer ze door de reacties scrollt, ziet ze opeens de naam van haar vader. En die heeft niet zo’n leuke comment voor zijn dochter achtergelaten.

Wat haar vader exact heeft geschreven, wil Kim niet vertellen. ”Ik ben in tranen uitgebarsten. Ik had ook nooit gedacht dat hij de video zou zien.”

Geen contact meer

Haar vader is zo teleurgesteld in zijn dochter, dat hij geen contact meer met haar wil. ”Ik heb geprobeerd om te praten met hem, maar hij wil me niet meer spreken.”

”Mijn moeder vindt het ook niet leuk, maar zij vindt dat ik volwassen ben en met eigen keuzes moet maken. Het is enorm moeilijk geworden voor mij.”

”Ik houd van het werk, maar nu mijn familie het weet ben ik bang dat ik hen op lange (of korte) termijn ga verliezen. Dat raakt me enorm.”

Scroll naar boven